biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Lakásbiztosítás, casco és kötelező biztosításkötés Egerben

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

biztositas egerGondoljon jövőjére és teremtsen megfelelő biztonsági körülményeket, a családja számára, vagyontárgyai számára így elkerülve a sok gondot, ami esetleges nagy tételű anyagi kárt vonhat maga után. Az egrieknek sincs több okuk az aggodalomra, hogy ha egy könnyen elérhető szolgáltatásra vágynak, amit bárhonnan bármikor meg tudnak kötni. Célunk mindenkinek a figyelmét felkelteni és eljuttatni a megfelelő információ mennyiséget ahhoz, hogy az illető meg tudja kötni cascóját, kötelezőjét vagy lakásbiztosítását online portálunkon keresztül. Gondoljon saját és vagyona megfelelő bebiztosítására, hiszen ezekben az időkben elengedhetetlen, főleg a elgyorsult ritmusnak köszönhetően, történhetnek váratlan és hirtelen balesetek, vagy más jellegű anyagi károk amikre érdemes időben felkészülnie.

Vegyük például lakását, ha véletlenül egy villámcsapás vagy jégzivatar, vagy hatalmas vihar károsítaná meg és éppen nem lenne megfelelő biztosítása, akkor nem térülne meg az anyagi kár, ezért kell előre gondolkodnia és széles kínálatunkból megfelelően választania, amiben mi is segítjük ügyfeleinket. Vegye igénybe az oldalunkon található kalkulátor programokat, így már a biztosítás megkötésének menete nem is lehetne egyszerűbb és nagyszerűbb. Ráadásul még vagyontárgyait is fedezet alá tudja vonni ezzel, ami pedig további pluszt jelent, ha online köti meg szerződését kedvezményeket is kap.

A casco biztosítás célja, hogy az ilyen konstrukcióval rendelkező ügyfelek biztosítva legyenek anyagi kár ellen, még ha ezt az ügyfél saját maga okozta is, de emberi beavatkozás által okozott sérülésekre, sőt lopásesetére is van fedezete, ha ezzel rendelkezik. Autónk állapota fontos, a napi rutin elvégzésében rendkívül fontos szerepet játszik, hogy minden a lehető leg zökkenő mentesebben haladjon. Érdemes megfontolnia, hogy ezen feltételek mellett, mi lenne az Ön számára legkedvezőbb.

A kötelező biztosítás megléte elengedhetetlen mivel, ha ez nincs, nem tudunk a közúti forgalomban közlekedni és a hatóságok büntetést is szabhatnak ki ránk, mivel a kötelező lényege, hogy a miattunk keletkezett kár megtérüljön annak, aki vétlen volt. Cascóját, kötelezőjét és lakásbiztosítását egyaránt megkötheti Egerből, nincsen sorbaállás, nincs várakozási idő és nem kell az adminisztratív tevékenységekkel sem foglalkoznia.