biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Legolcsóbb utasbiztosítás - utazási biztosítás kötés külföldre

Kérjük értékeljen minket...
3.67 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Egy megfelelő utasbiztosítás hiányában nem szabad útra kelni még egy pár napos külföldi útra sem. Oldalunkon egy helyen megtalálható minden vezető biztosító ajánlata, itt könnyen elérhető a legolcsóbb utasbiztosítás – gyorsan megy az utasbiztosítás kötés külföldre.

Számolja ki utasbiztosításának díját itt!


Természetesen a legolcsóbb utasbiztosítás kiválasztása körültekintő válogatást igényel, de a mi segítségünkkel mindenki elérheti, hogy a számára legjobb konstrukcióra szerződjön. Első szempont, hogy hány főre kötné a szerződést, e mellett pedig az is fontos, hogy az év mely időpontjában, milyen hosszú időtartamra és hová utazik az ügyfél. Következő dolog, ami befolyásolhatja, hogy melyik a leginkább ajánlott utazási biztosítás kötés külföldre az, hogy egy egyszerű városlátogatásra, vagy téli-, nyári sportútra készülünk.

Alkusz cégünk oldalán a kalkulátor használatával pár adat megadása után kiválasztható a legolcsóbb utasbiztosítás, mely fedezetet nyújt mindazokra az esetekre, amikre az adott út során fel kell készülni. Az utazási biztosítás kötés külföldre akkor lehet teljes, ha az úticélnak megfelelő csomagot sikerült kiválasztani. Így például fontos, hogy a poggyászbiztosításon felül rendelkezzünk például egy téli út során síbiztosítással, amikor is nem csak egy síbaleset miatti orvosi, kórházi kezelés költségét téríti meg a biztosító, de fedezetet kapunk a felszerelés tekintetében szintén.

Honlapunkon azonnal egy helyen elérhetők a piac legkedvezőbb szolgáltatásai, a legolcsóbb utasbiztosítás – utazási biztosítás külföldre velünk párperc alatt megköthető. Otthonról a számítógép segítségével minden partnerünk szerződéses feltételeit és árait áttanulmányozhatja, s ha sikerült választani, akár indulás előtti napon is kézhez kapja kötvényét, gondtalanul indulhat útnak a család.