biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Mabisz kötelező biztosítás kalkulátor - Díjnavigátor online

Kérjük értékeljen minket...
4.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

A Mabisz kötelező biztosítás kalkulátor egy remek díjnavigátor online működtetve, mely igen nagy segítséget nyújt a kötelező biztosítás megkötéséhez. A működése egyszerű, könnyen elérhető és a kalkulátorral az összes piaci résztvevő kínálata láthatóvá válik, sőt azonnal össze is lehet vetni a tarifákat.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

A díjnavigátor online használata előtt jó tisztában lenni néhány dologgal. Így például tudni kell, hogy vannak ügyek, melyeket a váltás előtt le kell bonyolítani a régi biztosítóval, mint a meglévő szerződés felmondása, vagy a kártörténeti igazolás beszerzése és természetesen új kötelezőt sem a Mabiszon keresztül kell megkötni, hanem a választott új biztosítónál, illetve alkuszcégünk közreműködésével.

A Mabisz díjnavigátor online működése rengeteg energiát spórol meg nekünk autósoknak, mert   az előzetes díjszámítással kellően fel lehet készülni a váltásra, a kínálatokról teljes képet kapunk és ha látjuk, melyik a nekünk legjobban megfelelő biztosító, akkor a választott alkusz cégnél csak megjelöljük, hogy ezzel a társasággal kívánunk szerződést kötni.

A díjnavigátor használata során nem csak az érvényes tarifákat ismerteti a kalkulátor, de minden lehetséges kedvezményt is felsorol, az árgaranciát pedig ebben az esetben természetesen az egyes biztosítók vállalják. A Mabisz oldalán nem csak az előzetes tarifálást lehet elvégezni, de itt a meglévő kötelező biztosítás felmondásáról is megkapjuk az összes információt.

A Mabisz kötelező biztosítás kalkulátorral végzett díjnavigátor online használatakor minden esetben a társaságok saját oldalán közzétett díjakat ismerhetjük meg, tehát az árgarancia épp azt jelenti, hogy amely módozatot a kalkulátorral sikerült kiválasztani, alkusz cégünk közreműködésével az adott biztosítónál meg is lehet kötni a választott díjon.

Szem előtt kell tartani a díjnavigátorral való online számoláskor, hogy a Mabisz kötelező biztosítás kalkulátor csak a határozatlan időre szóló és egyedileg kötendő szerződések díjait mutatja meg, a veterán autókra és a flottákra vonatkozóan nem kalkulál díjakat.