biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Posta Biztosító fax szám, telefonszám, cím, e-mail cím és elérhetőség

Kérjük értékeljen minket...
4.25 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.


posta biztosito elerhetosegekA Posta Biztosító a kötelező, casco, utas és lakásbiztosítás a szolgáltatások széles körével áll ügyfelei rendelkezésre, hiszen köthető náluk kötelező és casco biztosítás, valamint utasbiztosítás és lakásbiztosítás is egyaránt. A társaság jól megalapozott, biztos stratégiával komoly eredményeket produkál folyamatosan, melynek eredményeként komoly konstrukciót fejlesztett ki a banki biztosítások területén is. Aki bármely Posta Biztosító szolgáltatással rendelkezik, vagy épp felmondani, kötni készül náluk, bár mikor szüksége lehet a társaság fax-, telefonszámára, postacímére, esetleg e-mailcímére. Ezeket az információkat a Biztoshely Biztosítási portál oldalán egyetlen gombnyomással azonnal el lehet érni. Itt az elérhetőségi adatokon kívül a biztosítóról minden lényeges információt is megosztunk, így azt is rögtön meg lehet tudni, hogy a Posta Biztosító milyen anyagi háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy megbízható szolgáltatást nyújthasson ügyfeleinek.

Posta Biztosító Zrt. fax szám: 36-1-423-4298

Telefonszám: 061-200-4800

Külföldről is hívható telefonszám: 061 – 423 - 4254

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postázási cím: 1535 Budapest, Pf. 952.

Nehogy elfelejtse! Amennyiben úgy határoz, hogy itt. az ideje új biztosítási szerződést kötni akár autójára, akár ingatlanára, esetleg életbiztosítását cserélné le egy komolyabb, aktuálisabb konstrukcióra, itt nálunk bármely esetben a kalkulátor programmal azonnal számolhat és össze tudja hasonlítani tíznél is több biztosító ajánlatát, megnézheti, hogy melyikük milyen szolgáltatást kínál az adott összegen. Aki váltásban gondolkodik, annak az új szerződés eléréséhez minden támogatást és információt megadunk, sőt a meglévő szerződése felmondásával járó adminisztrációs ügyeket is mind elintézzük.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!