biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Posta TestŐr balesetbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Egy külföldi út előtt legalább olyan fontos egy megfelelő balesetbiztosítással rendelkezni, mint érvényes útlevéllel, ezt az esetek többségében az útnak indulók szem előtt is tartják. Kevesebben gondolnak azonban arra, nem kell ahhoz elutazni, hogy akár egy háztartási, vagy munkahelyi baleset érje az embert, sőt hazai nyaralás, pár napos kirándulás során is igen jól jöhet egy ilyen szolgáltatás. Bármilyen egyszerű labdajáték elég a gyerekekkel, hogy történjen egy bokaficam, vagy akár egy vízitúra alkalmával, pecázáskor is előfordulhat kisebb nagyobb kellemetlenség.

Online árajánlat kérés itt!

A PostaTestŐr a legjobb megoldás ezekre a nem várt helyzetekre, mert alacsony díjon, széles körű fedezettel köthető. Igen jól használhatják azok az ügyelek,akik nap mint nap végeznek bizonyos kerti-, vagy más ház körüli munkát, akik fizikai munkát végeznek állandó jelleggel, napi szinten részt vesznek a közlekedésben akár autóval, tömegközlekedéssel, esetleg gyalogosan, A biztosított lehet magánszemély, egyéni vállalkozó, vagy sporttevékenységet gyakran végző személy, de a csomagot munkáltatók is igénybe vehetik dolgozóik biztosítására.

A PostTestŐr balesetbiztosítás biztosítottja lehet bármely személy 0-tól 62 éves korig, a lényeg, hogy lejárat idején az illető ne legyen több 63 évesnél, valamint a szerződést kötő félnek minimum 18 éves korúnak kell lennie. Ezen kívül igen kedvező módozat azoknak, akiknek havi rendszeres hiteltörlesztésük van, illetve akiknek a havi rezsije az átlagnál magasabb. A szolgáltatást ugyanis már akár naponta 27 forintos költséggel igénybe lehet venni, hiszen igény szerinti összeállítással háromféle csomag alakítható ki. A fedezet vonatkozik a balesetből eredő csonttörésese sérülésre, sőt amennyiben kórházi ápolásra van szükség és ennek időtartama hosszabb négy napnál, akkor a folyamatos kórházi kezelés első napjától kezdődően már él a szolgáltatás. A kockázatviselés kiterjed rokkantságra, mégpedig 25 százalékos rokkantság bekövetkezésekor térít a biztosító a rokkantságarányának megfelelő összegben. A szerződésben lehetőség van baleseti halállal összefüggésben kedvezményezett feltüntetésére.

A PostaTestŐr balesetbiztosítási szolgáltatás értékes része a Teledoktor, melyet a B, valamint C csomagra való szerződéskötéskor lehet választani. Ez egy igen kiváló szolgáltatás, mellyel egészségüggyel kapcsolatos telefonos szolgáltatást tudunk igénybe venni.

A konstrukció összeállítását honlapunkon keresztül is megteheti gyorsan és egyszerűen, ráadásul,amennyiben ezt a megoldást választja, akkor egy írásos megbízás birtokában mi elintézzük Ön helyett az összes felmerülő adminisztrációt.