biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Posta kötelező biztosítás kalkulátor

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A Posta kötelező biztosítás birtokában biztosítva vagyunk arra az esetre, ha mi magunk okozunk kárt, hiszen ebben az esetben a az okozott kár értékét a biztosító fizeti meg helyettünk. A módozat megkötése minden egyes autós számára kivétel nélkül kötelező, mivel csak így vehetnek részt a közúti közlekedésben.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

A Posta kötelező biztosítás kalkulátor segítségével kiszámolható, hogy mekkora díj mellett köthető ennél a társaságnál a gépjármű felelősségbiztosítás. A posta biztosító konstrukciója előnyös, mert a vonatkozó szerződés egyértelmű, közérthető megfogalmazású, a díjak jól áttekinthetők, valamint a kötelező biztosításhoz kedvezményesen igénybe vehető szerviz lehetőséggel. Ráadásul a kárbejelentés az egész ország területén a postafiókokban is elvégezhető.

A Posta kötelező biztosítás kalkulátort oldalunkon keresztül is használhatja bárki, itt megtekinthető az alapdíj számítási mód és az igénybe vehető kedvezmények. A kalkulátor használatakor csak be kell írni a kért adatokat és Ön szinte azonnal látni fogja, hogy melyik a legkedvezőbb konstrukció a tartalmat és az árat illetően. Amint sikerült dönteni és részünkre küld egy alkuszi megbízást, mi nagyon rövid idő alatt lebonyolítjuk a szerződéskötést.

Amikor a Posta kötelező biztosítás kalkulátorral meg tudta határozni, hogy melyik csomagot érdemes leginkább megkötni, akár személyesen bármely postahivatalban, akár segítségünkkel online módon kíván szerződni szükség lesz a forgalmi engedélyre, személyi igazolványra és lakcímkártyára, kártörténeti igazolásra, vagy adatokra és az adásvételi szerződésre.

Akár új autó vásárlásról, akár váltásról van szó, amikor is a Posta biztosító kötelező felelősségbiztosítását választja, leghamarabb akkor juthat szerződéséhez, ha oldalunkon keresztül köti azt meg. Ilyenkor nincs sorban állás, nincs várakozás, kényelmesen otthonából intézheti a szerződéskötést.