biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Signal biztosítás felmondása, váltása kötelező, casco, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.17 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.

A Signal biztosítás felmondása, váltása kötelező, casco és lakásbiztosítás esetén is alapvetően évente egyszer lehetséges, a biztosítási évforduló idején. Ez mint köztudott,a kötelező biztosításra nézve úgy  lehetséges, hogy a 2010 január elseje után vett gépjárművekre nézve a szerződés kötésének évfordulója a mérvadó, egyéb esetekben az év utolsó napja.

A Signal kötelező biztosítás felmondása minimum harminc nappal az évforduló előtt meg kell történjen és fontos tisztában lenni azzal,hogy e határidőn belül nem elég például postára adni a felmondást, annak meg is kell érkeznie a társasághoz. A legmegnyugtatóbb dolog, ha erről kérünk egy írásos igazolást. Másik lényeges tudnivaló, hogy a biztosítást nem lehet elektronikus úton felmondani, kizárólag személyesen, postán, személyesen vagy faxon a (06 1) 458 4260 számon.  A Signal biztosítás felmondásakor a nyilatkozatnak tartalmaznia szükséges minden esetben a szerződött ügyfél személyes adatait, a szóban forgó gépkocsi rendszámát,az élő kötvény számát, valamint le kell írni a felmondás indoklását. 

A Signal casco biztosítás felmondása,váltása a kötelező biztosításnál megismertekkel hasonló módon történik, tehát a felmondással egy időben intézhető a biztosító váltás is. Signal casco felmondása előtt azonban feltétlenül érdemes leellenőrizni kötvényünkön a szerződéskötés dátumát. Ezek után a  megírható, mégpedig a legkönnyebben úgy, hogy a Biztos hely biztosítási portálunkról letölti a formanyomtatványt. Nincs mástennivaló, mint személyes adatainkat beírni, feltölteni a gépjárművünk rendszámát és a kötvényszámot. A felmondó nyilatkozatot minden esetben eredetiben alá kell írni és dátumozni kell.

Lakásbiztosításunkat is érdemes legalább két évente felülvizsgálni, hiszen az elavult, korszerűtlen konstrukció nem csak nem kifizetődő,de sokkal többe is kerülhet, mint egy váltással elérhető új szolgáltatás. A Signal lakásbiztosítás felmondás, váltása során legelső lépésként tudjuk ajánlani, hogy látogasson el a Biztos hely biztosítási portálra, ahol percek alatt megismerheti minden vezető lakásbiztosító ajánlata, díjai, ezzel nagy előnyre tehet szert,hiszen könnyedén kiválasztható a legkedvezőbb módozat. Amennyiben Ön végül is a  Signal lakásbiztosítás váltása mellett dönt és megbízást ad részünkre a váltás bonyolítására,akkor a felmondást is elintézzük az ügyfél helyett,mégpedig teljesen ingyen. A lakásbiztosítás felmondásakor hasonlóan a gépjármű biztosításokhoz megszabott határidőn belül kell elindítani, ez a Signal Biztosítónál az évfordulót megelőző 30 nap.

A felmondó nyilatkozatot kizárólag írásban lehet megküldeni, faxon a (06 1) 458 4260 számra, vagy postai úton az 1123 Budapest, Alkotás u 50 címre. A felmondólevélben a teljes azonosíthatóság érdekében szerepelnie kell az ügyfél nevének, lakcímének, ha pedig a biztosított ingatlan címe ezzel nem egyezik meg,akkor természetesen annak is. Be kell írni a nyilatkozatba az élő kötvény számát, melyet fel kívánunk mondani, ezen kívül a szerződés keltének dátumát. Azon ügyfelek, akik a Biztos hely biztosítási portálon keresztül megbízást adnak részünkre a váltást és felmondást illetően, nem csak energiát és pénzt takaríthatnak meg, de biztosak lehetnek benne, hogy ügyeik szabályosan és időben kerülnek elintézésre, egyetlen napra sem maradnak biztosítás nélkül.