biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Signal Építés Szerelés biztosítás, vállalkozói vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A Signal Építés- és Szerelésbiztosítás egy olyan vállalkozói vagyonbiztosítás, mellyel a mérnöki létesítményekre lehetséges biztosítási szerződést kötni magas- és mélyépítési munkálatok végzése során. Fedezet alá vonhatók maguk az épülő létesítmények – épületek, mederkotrási munkálatok esetében maga a vízépítési projekt, útépítés során kerékpárutak, autópályák, mélyépítésnél aluljárók, alagutak,vezetékek. A módozat lényege,hogy olyan előre nem tervezhető eseményekre, mint például egy építkezés idején fellépő baleset akár a készülő építményt, akár bármely személyt illetően. Ilyenkor nem csak a készülő projektben keletkezhetnek károk, de károsodás érheti a szomszédos épületeket, vezetékeket, akár egy ott parkoló gépjárművet is.

Online árajánlat kérés itt!

A Signal Építés szerelés biztosítással legalább a keletkező anyagi kár mérsékelhető, elég nagy baj az egy vállalkozónak ezt leszámítva is, amikor baleset történik az építkezés helyszínén. A CAR (Contractors All Risks) rendszerben működő építésbiztosítás a választott záradékokkal együttesen tartalmaznak vagyon-, és felelősségbiztosítási kockázatot, a biztosítási szerződés feltételrendszere pedig maximálisan elehet tesz a nemzetközi gyakorlatban elvárt és ismert feltételeknek.

A Signal Építés- és szerelésbiztosítás, vállalkozói vagyonbiztosítás kockázatviselése igen széleskörű, fedezetet biztosít tervezői kockázatokra, betöréses lopásokra, felelősségi károkra, kivitelezési- szerkezeti- és anyaghibák miatti károkra, elemi károk okozta eseményekre, méghozzá szem előtt tartva az épp adott évszaknak megfelelő kiszámíthatatlan időjárási hatásokat, segédszerkezeteket ért káreseményekre, valamint összességében a projekt megvalósítása során bekövetkező, véletlenszerű, előre nem látható építés közbeni káresetekre.

A Signal Építés- és szerelésbiztosítás szerződést megkötheti akár a beruházó, vagy a fővállalkozó, de biztosított ügyfél lehet az építésben közreműködő szerződéses alvállalkozó is, a lényeg, hogy a biztosított érdekelt legyen a biztosított vagyontárgyak megóvásában. A konstrukció szerződés szerinti területi hatálya kiterjed bármely hazai építési helyszínre, de külön megállapodás keretében kiterjeszthető magyar érdekeltségben külföldön épülő projektre is.