Signal Építés Szerelés biztosítás, vállalkozói vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

A Signal Építés- és Szerelésbiztosítás egy olyan vállalkozói vagyonbiztosítás, mellyel a mérnöki létesítményekre lehetséges biztosítási szerződést kötni magas- és mélyépítési munkálatok végzése során. Fedezet alá vonhatók maguk az épülő létesítmények – épületek, mederkotrási munkálatok esetében maga a vízépítési projekt, útépítés során kerékpárutak, autópályák, mélyépítésnél aluljárók, alagutak,vezetékek. A módozat lényege,hogy olyan előre nem tervezhető eseményekre, mint például egy építkezés idején fellépő baleset akár a készülő építményt, akár bármely személyt illetően. Ilyenkor nem csak a készülő projektben keletkezhetnek károk, de károsodás érheti a szomszédos épületeket, vezetékeket, akár egy ott parkoló gépjárművet is.

Online árajánlat kérés itt!

A Signal Építés szerelés biztosítással legalább a keletkező anyagi kár mérsékelhető, elég nagy baj az egy vállalkozónak ezt leszámítva is, amikor baleset történik az építkezés helyszínén. A CAR (Contractors All Risks) rendszerben működő építésbiztosítás a választott záradékokkal együttesen tartalmaznak vagyon-, és felelősségbiztosítási kockázatot, a biztosítási szerződés feltételrendszere pedig maximálisan elehet tesz a nemzetközi gyakorlatban elvárt és ismert feltételeknek.

A Signal Építés- és szerelésbiztosítás, vállalkozói vagyonbiztosítás kockázatviselése igen széleskörű, fedezetet biztosít tervezői kockázatokra, betöréses lopásokra, felelősségi károkra, kivitelezési- szerkezeti- és anyaghibák miatti károkra, elemi károk okozta eseményekre, méghozzá szem előtt tartva az épp adott évszaknak megfelelő kiszámíthatatlan időjárási hatásokat, segédszerkezeteket ért káreseményekre, valamint összességében a projekt megvalósítása során bekövetkező, véletlenszerű, előre nem látható építés közbeni káresetekre.

A Signal Építés- és szerelésbiztosítás szerződést megkötheti akár a beruházó, vagy a fővállalkozó, de biztosított ügyfél lehet az építésben közreműködő szerződéses alvállalkozó is, a lényeg, hogy a biztosított érdekelt legyen a biztosított vagyontárgyak megóvásában. A konstrukció szerződés szerinti területi hatálya kiterjed bármely hazai építési helyszínre, de külön megállapodás keretében kiterjeszthető magyar érdekeltségben külföldön épülő projektre is.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860