biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Signal kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A SIGNAL Biztosító Zrt. a SIGNAL IDUNA Csoport tulajdona, akik Németországban a 10 legnagyobb biztosító között szerepel. A Társaság 1993-ban alakult meg, amely idő óta folyamatosan növelik termékkínálatukat. Ezzel együtt a piaci részesedésük is dinamikusan növekszik, ami köszönhető az anyacég erejének, aktív támogatásának. Nem mellékes az elért eredmények szempontjából a lendületesen folytatott értékesítési hálózat kiépítés, melyhez kapcsolódik az alkuszokkal, illetve a takarékszövetkezetekkel kialakított stratégiai kapcsolat. Az erőteljes fejlődés mellett is kiemelten fontos helyen szerepel a Társaság pénzügyi stabilitása, mely növeli az ügyfelek bizalmát.


A SIGNAL kötelező biztosítás fontos részét képezi annak a célnak, melyet a Társaság állított maga elé, ezért találhatjuk meg azokat az elemeket, melyek magát a céget is jellemzik. Ilyen a ügyfélközpontúság, az ügyfelek igényeire való szabottság, egyszerű, áttekinthető termék struktúra, és nem utolsó sorban a könnyű és gyors szerződéskötési lehetőség. A kedvezményekkel többek között olyan társadalmi rétegeket is megcéloz, mint a köztisztviselők, közalkalmazottak, szakszervezeti tagok, kisgyermekes családok, stb. A SIGNAL kötelező biztosítás előnyei között kell megemlíteni az alacsony díjazást, az országos lefedettségű értékesítési hálózat által biztosított könnyű elérhetőséget, a kárfelvételt független külsős cégek végzik és végül a minőségi kiszolgálást.

Élelmiszerért az ember a boltba megy, cipőért a cipőboltba, biztosítás kötés esetén szintén szekértőkhöz fordul, ahol a biztosításokról mindent tudnak, és biztos, hogy a legjobb biztosítást fogja kapni. Ilyen szakértők munkálkodnak önért a biztos hely biztosítási portálon is. Biztosításban otthon vagyunk. Többet akar megtudni a SIGNAL Biztosítóról, illetve a SIGNAL kötelező biztosításról? Böngéssze oldalunkat, ahol minden szükséges információt megtalál, ahhoz, hogy kiválassza az önnek leginkább megfelelő ajánlatot. Amennyiben nehézségbe ütközik, vagy tanácsra van szüksége, küldjön nekünk egy e-mailt, és mi a lehető leghamarabb visszahívjuk önt, és megnyugtató választ adunk kérdéseire. Ne feledje el igénybe venni díjszámoló kalkulátorunkat, mellyel nem csak a SIGNAL kötelező biztosítás költségeit tudja megállapítani, hanem az összes biztosító ajánlatának tarifáival is össze tudja azt hasonlítani. A biztosítás kiválasztása után már csak meg kell kötnie a szerződést, amit online megtehet nálunk is. Mi 100 % garanciát vállalunk a kalkulátorunkon kiszámolt díj pontosságáért. Vegye igénybe szolgáltatásainkat.

A kötelező biztosítás törvény által előírt olyan kötelezettség, melyet minden gépjármű fenntartónak meg kell tartania, azaz biztosítást kell kötnie gépjárművére. A kötelező biztosításnál nincs önrész, a teljes kárt a biztosítók fizetik. Tudni kell, hogy csak a kártérítés csak a harmadik személyt illeti meg, akinek a gépjárművében a kár keletkezett. A gépjárművek kategóriák szerinti besorolása 2011 óta a teljesítményük szerint történik kilowattórában. A biztosítók az un. bónusz-malusz rendszer használatával jutalmazzák azokat a gépjármű tulajdonosokat, akik balesetmentesen vezetnek, illetve büntetik az ennek ellenkezőjét cselekvőket.