biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Szentendre Biztosítás - Kötelező, casco, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

biztositas szentendreA szentendrei lakosoknak már nem kell a felesleges ügyintézésekkel bajlódniuk, minden elérhető a számukra, hiszen az internetes szolgáltatással mindazt, amit elképzeltek, meg tudják valósítani önmaguk és családjuk számára. Van egy nagyon fontos kulcsszó, amit ebben az esetben alkalmazunk még pedig a gyorsaság. A gyorsaság lehetővé teszi az olyan dolgok létrejöttét mint például egy biztosítás megkötése. Ebbe benne foglaltatik a lakás, a kötelező és a casco biztosítás is.

Most tekintsük meg közelebbről ezeknek a tartalmát. Kezdjük a lakásbiztosítással, ami egy igen fontos lépés az ön életében, hiszen meg kell védenie azt, amit létrehozott önerőből, mert az ingatlan egy fontos része az életterének, ide jön haza és itt pihen meg, ha a munkában megfáradt, a lakásbiztosítás fedezi a természeti jelenségek által okozott károkat és még a vagyontárgyakra is fedezetet nyújt.

Ha ön rendelkezik autóval vagy esetleg a fiának, lányának vett egy gépkocsit, vagy esetleg megörökölték, akkor felhívjuk figyelmét - és kérjük, tegye ugyan ezt a mostani autó tulajdonosával -, hogy a casco egy igen kedvező feltételekkel rendelkező biztosítás, miután megvédi a gépkocsit a bekövetkezendő károk után történő anyagi vonzat ellen, okozza azt természeti-, vagy emberi erő.

A másik gépkocsira köthető biztosítási kategória a kötelező felelősségbiztosítás, amit ugyebár mindenképpen meg kell kötnie, mert ha nem, akkor anyagi büntetésre számíthat, hiszen a forgalomba e nélkül nagyon veszélyes kimenni. Ez a csomag biztosítja önt vagy is fedezi azokat a károkat, melyek az ön hibájából egy karambol, vagy egy esetlegeses ütközés során merülnek fel.