biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Utasbiztosítás USA, Afrika, Ázsia - Kösse meg a legolcsóbban!

Kérjük értékeljen minket...
4.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

A rendszerváltás után kinyíltak a határok, és az addig csak ritkán külföldre utazó magyarok elkezdték felfedezni a világot. Egyre nőtt a külföldre utazók száma. A legtöbben természetesen Európa területére utaztak, főként a téli síelési időszakban. A későbbiekben egyre nőtt a tengeren túli területekre kiutazók száma, mint például Észak-Afrikába, Közel-Keletre, illetve egyéb egzotikus helyekre. Az külföldre irányuló turizmus megnövekedése magával hozta az utasbiztosítások kínálatának növekedését, ugyanis az egyre növekvő piac láttán a biztosítók is akcióba léptek, és éles piaci küzdelem indult meg ebben a szegmensben is.

Számolja ki utasbiztosítását itt!

Az utasbiztosítások fontosságát egyre többen ismerik fel, és veszik is igénybe utazásuk megkezdése előtt. A biztosítók segítsége elengedhetetlen, amint az ember elhagyja az országhatárt, ugyanis más országokban nem csak a használt nyelv más, hanem a törvények, rendeletek, szabályok, mások az árak, az ügyintézés módja, és még folytathatnánk a felsorolást. Nem szabad elfeledkezni ezeken kívül, a nem ritkán előforduló betegségekről, illetve különféle előre ki nem számítható balesetekről. Főleg igaz ez az egzotikus, forró égövi országokra, ahol teljesen más betegségek vannak, és amelyekkel szemben kicsi az európai ember ellenállásai is. Természetesen érdemes azért az utasbiztosítás díjazására is odafigyelni. Utasbiztosítás USA, Afrika, Ázsia - Kösse meg a legolcsóbban!

Mikre is terjednek ki az utasbiztosítások? Poggyász-biztosítás, egészségügyi szolgáltatások, és biztosítások-(helikopteres mentés, kórházi kezelés, esetleges hazaszállítás költségei, stb.-, utazási segélynyújtások, mint például szálláshely költségtérítés, biztosított felkutatása, szükség esetén tolmácsolás biztosítása, és még folytathatnánk. Kiterjed továbbá gépkocsival kapcsolatos segélynyújtásra, balesetbiztosításra, jogsegélyszolgálatra, felelősségbiztosításra, és így tovább. Az előzőekből is látható, hogy az utasbiztosítások mindenre kiterjeszthető hatállyal bírnak, és annak mértékét egyedül az ügyfél igényei döntik el. Jellemzően csomagok közül kell választani, és a kis csomag kisebb szolgáltatás mennyiséget tartalmaz, illetve kisebb biztosítási összegeket, míg a nagyobb csomagok éppen az ellenkezőjét. Fontos tudni, hogy az utazásbiztosítások az utazás megkezdése előtt, csak Magyarország területén köthetők meg. Természetesen lehetőség van online kötésre is, amelyhez ajánlott biztosítási alkusz segítségét igénybe venni, aki az ügyfél érdekeit képviseli, és levesz minden terhet az ügyfél válláról az ügyintézést illetően, illetve rengeteg hasznos tanáccsal tud szolgálni.

Az utasbiztosításoknál is megtalálható a pótdíj fogalma, ami azt jelenti ebben az esetben, hogy bizonyos esetekben, csak felárral vállalja a kockázatviselést a biztosító. Ilyen ok lehet az ügyfél életkora, ami azt jelenti, hogy 65 évtől idősebb emberek esetén a nagyobb kockázat miatt kér pótdíjat a biztosító, de ilyen ok például az extrém sportok biztosítása is. Szintén pótdíjat kérnek a biztosítók az utazás célpontjától függően is. Jellemzően két pótdíj kategória van, és a pótdíjak mértéke, illetve a célterületek is biztosítónként változnak. Fontos, hogy érdeklődjünk a biztosítás megkötése előtt a pótdíjakról, mert azok akár 200 %-kal is megemelhetik az alapdíjat. Utasbiztosítás USA, Afrika, Ázsia - Kösse meg a legolcsóbban! Keresse biztosítási alkuszát, aki szakértelmével, rengeteget spórolhat Önnek, és biztosan olyan biztosítással fogja elhagyni az országot, amely teljesen lefedi az Ön igényeit, így Ön nyugodtan indulhat útjára.