biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Zalaegerszeg biztosítás - Kötelező, casco és lakásbiztosítás kötés

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

biztositas zalaegerszegÚj lehetőség tárul most Ön elé, a gyorsabb és kényelmesebb módszer, melyre eddig várt. Mostantól nem kell törődnie azzal, hogy honnan szeretné megkötni biztosítását, hiszen az ország egész területéről  képes megtenni, ha van a közelben internet, éljen akár Zalaegerszegen. Könnyebb nem is lehetne ezen szolgáltatási formánk, melyben még kalkulátorunk is segítséget nyújt. Mindig és bármikor el tud minket érni, csak látogasson el weblapunkra és máris az ön szolgálatában állunk, akár cascót vagy kötelezőt vagy lakásbiztosítást szeretne kötni.

Lakásbiztosítása elengedhetetlen, mivel ha nincsenek fedezetek a különböző károk által okozott sérülések ellen, akkor könnyen pénztárcájuk bánhatja, de ha megköti valamelyik csomagunkat elemi károk ellen, valamint betörés és lopás esetén is biztosítva lesz.

A közlekedés megkezdéséhez rendkívül fontos, hogy cascóval rendelkezzen, különben nagyon kockázatos kimennie a forgalomba, mert ha nincsen biztosítva a saját maga által okozott károk vagy elemi csapások elleni eseményekkel szemben, akkor bajba kerülhet, ezért érdekünk, hogy Ön mint ügyfél akárhonnan hozzáférjen minden egyes szolgáltatásunkhoz, melyekhez még kedvezményeket is kap.

A gépjárműre történő biztosítás másik fajtája a kötelező biztosítás, a cascóval szemben ezt kötelező megkötni, Önnek csak ki kell választani a biztosító társaságot és a cégnek melyet választott kötelező megkötnie Önnel ezt a szerződést. A kötelező biztosítás, fedezi az Ön által másoknak okozott kár összegét, tehát rendkívül fontos és figyelmébe ajánlom, hiszen büntetést vonhat maga után, ha hiányzik ez a fajta biztosítása. Lássa be, nincs ennél remekebb megoldás bármelyfajta biztosítási szolgáltatás igénybevételére, Zalaegerszegről biztosítást kötni ennyire egyszerű.