biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon baba mama életbiztosítás és program

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az egyik legszebb családi esemény mindenki számára egy kisgyermek jövetele. Amikor a pici babát először fogjuk karunkba, a legtávolabbi gondolatunk, hogy mekkora felnőtt lesz belőle és hogy alakul majd az élete, tudjuk-e vajon biztosítani a jövőjét.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

De ahogy a baba cseperedik, már minden szülőre rátör az aggodalom, meg tudja-e teremteni azt a hátteret, melyre gyermekének szükséges lesz ahhoz, hogy tetszése szerint egyetemre,főiskolára járjon, el tudja érni azt amit célul kitűzött. Megnyugtató, remek megoldást kínál erre az esetre az Aegon baba mama életbiztosítás és program, mert ez egyrészt egy halálesetre vonatkozó életbiztosítás a szülőre vonatkozóan, amely módozatban a szülőre tekintettel különféle kiegészítőkkel a fedezet baleset, ápolás, kórházi kezelése előfordulására is kiterjeszthető, ezen felül pedig a program keretében hosszabb távú megtakarítására is van mód, melyet később majd a gyerekek taníttatására, életben való indulására lehet fordítani.

Az Aegon baba mama életbiztosítás és program főként azoknak a szülőknek, anyukáknak kedvező lehetőség, akik jó előre megtervezik maguk és kisbabájuk jövőjét, szeretnék idejében megalapozni mindannyiunk jövőjét. Biztonság teremthető arra az esetre is, ha az anyuka gondol a nem várt élethelyzetekre is, például egy női egészségügyi probléma esetén előforduló orvosi, kezelési költségekre, melyet adott esetben nem lesz probléma kifizetni, ha a baba mama életbiztosítás és program résztvevői a szülők. A konstrukció megtakarítási részéről tudni kell, hogy nem funkcionál rövid távú megtakarításként, vagy banki spórkasszaként, ez egy egyértelműen hosszú távra tervezhető  befektetés.

Az Aegon baba mama életbiztosítás és programra való szerződéssel a szülők már kisiskolás korában is tehetségének, érdeklődésének megfelelő intézményben tudják gyermeküket taníttatni, továbblépve a középiskolai tanulmányokban sem okozhat semmilyen fennakadást az anyagi háttér megléte, és ami a leglényegesebb, nem lesz gyermekük rákényszerülve arra, hogy 18 éves korában munkát vállaljon, hanem gondtalan egyetemista évek várhatnak rá akár egy külföldi egyetemen.

Az önálló felnőtt élet indítására is természetesen felhasználható lesz a programban összegyűjtött pénz, mely nagy segítséget jelenthet a szülőknek is, hisz aki részese az Aegon baba mama életbiztosítás és program szerződésnek, annak óriási anyagi támaszt jelent, amikor a legifjabb családtag saját életét például egy önálló lakásban kezdheti meg.