biztoshely biztositas

Aegon biztosítás felmondása, váltás, kötelező, casco, lakásbiztosítás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Aki AEGON biztosítással rendelkezik és annak felmondását, váltását tervezi, körültekintően kell eljárnia, fontos hogy a szükséges lépéseket időben megtegye.

Amennyiben az ügyfél az AEGON kötelező biztosítás felmondása mellett dönt, ezt abban az esetben teheti meg, ezt a szerződéses évforduló előtt minimum harminc l előbb megteszi. A felmondást az adott biztosító felé írásban szükséges megküldeni és nem elég azt a harmincadik napon postázni, mert a megszabott határidőn belül a társasághoz be is kell érkezni a felmondásnak. A felmondó levélben szerepelni kell a meglévő szerződés kötvényszámának, az adott gépjármű rendszámának, és természetesen a szerződött ügyfél személyes adatainak. A levelet alá kell írni és dátumozni, e mellett meg kell jelölni a felmondás célját, tehát a kötelező biztosítás évfordulós felmondását.

Az AEGON kötelező biztosítás váltása nagyon egyszerűen intézhet, amennyiben alkusz cégünket bízza meg a bonyolítással. Oldalunkon a kötelező kalkulátor használatával pár perc alatt összevetheti az egyes biztosítók ajánlatait és szerződéses feltételeit, majd ha sikerült választani, mi átvállaljuk a teljes bonyolítást.

Az AEGON casco biztosítás váltása és felmondása is hasonló képen intézhető, tehát a felmondással egy időben intézhető a biztosító váltás is. Felmondás előtt azonban ajánlatos megnézni kötvényünkön a biztosítási évforduló dátumát. Ez után megírhatjuk a felmondást, melyben minden esetben meg kell határozni a felmondó levél célját, mint casco szerződés felmondása, fel kell tüntetni az érvényben lévő casco kötvény számát, a szerződő fél személyes adatait, a rendszámot. Végül a felmondó levelet el kell látni dátummal és eredeti aláírással. A felmondás során ügyelni kell arra, hogy az AEGON-tól kérjük ki bónuszunkat, hiszen casco váltáskor az új biztosító ezt a díjszámítás során figyelembe veszi.

Az AEGON lakásbiztosítás váltás, felmondás esetén a szerződést az előírásoknak megfelelően évfordulóra lehet felmondani. Ehhez első lépcsőben az évforduló dátuma előtt harminc nappal meg kell, hogy érkezzen a biztosítóhoz a felmondólevél. A levélben fel kell tüntetni a szerződő ügyfél nevét, lakcímét, születési adatait, a szerződés azonosítószámát, az évfordulóra történő felmondás tényét és a kockázatviselési helyet. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a lakásbiztosítás évfordulás felmondásakor a szerződésben szereplő évfordulóig a díjat meg kell fizetni, a felmondás, vagy váltás csak ebben az esetben lehetséges. Amennyiben a régi szerződés megszűnt, megköthető az új biztosítás.

Az AEGON biztosítások felmondása történhet faxon közvetlenül a biztosító felé, a (06 1 ) 476 5710 fax számon, de amennyiben a Biztos hely biztosítási portálon intézi régi szerződése felmondását és a váltást, úgy a felmondás teljes ügymenetét díjmentesen intézzük Ön helyett.

Aegon Biztosító telefonszáma: 061-477-4800

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860