biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon biztosítás felmondása, váltás, kötelező, casco, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
3.67 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.

Aki AEGON biztosítással rendelkezik és annak felmondását, váltását tervezi, körültekintően kell eljárnia, fontos hogy a szükséges lépéseket időben megtegye.

Amennyiben az ügyfél az AEGON kötelező biztosítás felmondása mellett dönt, ezt abban az esetben teheti meg, ezt a szerződéses évforduló előtt minimum harminc l előbb megteszi. A felmondást az adott biztosító felé írásban szükséges megküldeni és nem elég azt a harmincadik napon postázni, mert a megszabott határidőn belül a társasághoz be is kell érkezni a felmondásnak. A felmondó levélben szerepelni kell a meglévő szerződés kötvényszámának, az adott gépjármű rendszámának, és természetesen a szerződött ügyfél személyes adatainak. A levelet alá kell írni és dátumozni, e mellett meg kell jelölni a felmondás célját, tehát a kötelező biztosítás évfordulós felmondását.

Az AEGON kötelező biztosítás váltása nagyon egyszerűen intézhet, amennyiben alkusz cégünket bízza meg a bonyolítással. Oldalunkon a kötelező kalkulátor használatával pár perc alatt összevetheti az egyes biztosítók ajánlatait és szerződéses feltételeit, majd ha sikerült választani, mi átvállaljuk a teljes bonyolítást.

Az AEGON casco biztosítás váltása és felmondása is hasonló képen intézhető, tehát a felmondással egy időben intézhető a biztosító váltás is. Felmondás előtt azonban ajánlatos megnézni kötvényünkön a biztosítási évforduló dátumát. Ez után megírhatjuk a felmondást, melyben minden esetben meg kell határozni a felmondó levél célját, mint casco szerződés felmondása, fel kell tüntetni az érvényben lévő casco kötvény számát, a szerződő fél személyes adatait, a rendszámot. Végül a felmondó levelet el kell látni dátummal és eredeti aláírással. A felmondás során ügyelni kell arra, hogy az AEGON-tól kérjük ki bónuszunkat, hiszen casco váltáskor az új biztosító ezt a díjszámítás során figyelembe veszi.

Az AEGON lakásbiztosítás váltás, felmondás esetén a szerződést az előírásoknak megfelelően évfordulóra lehet felmondani. Ehhez első lépcsőben az évforduló dátuma előtt harminc nappal meg kell, hogy érkezzen a biztosítóhoz a felmondólevél. A levélben fel kell tüntetni a szerződő ügyfél nevét, lakcímét, születési adatait, a szerződés azonosítószámát, az évfordulóra történő felmondás tényét és a kockázatviselési helyet. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a lakásbiztosítás évfordulás felmondásakor a szerződésben szereplő évfordulóig a díjat meg kell fizetni, a felmondás, vagy váltás csak ebben az esetben lehetséges. Amennyiben a régi szerződés megszűnt, megköthető az új biztosítás.

Az AEGON biztosítások felmondása történhet faxon közvetlenül a biztosító felé, a (06 1 ) 476 5710 fax számon, de amennyiben a Biztos hely biztosítási portálon intézi régi szerződése felmondását és a váltást, úgy a felmondás teljes ügymenetét díjmentesen intézzük Ön helyett.

Aegon Biztosító telefonszáma: 061-477-4800