biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon vagyonbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt a hágai székhelyű Aegon Csoport tagja. Az Aegon Csoport a világ minden táján megtalálható, aminek köszönhetően a díjbevételek, és a kezelt vagyont tekintve egyike a világ legnagyobb biztosítójának. Ennek az erős háttérnek, és a nagy nemzetközi piacokon szerzett tapasztalatoknak köszönhetően a hazai leányvállalat előnyös körülmények között lépett ki a magyar biztosítási piacra. Termékkínálata lefedi a biztosítási piac minden szegmensét, melyekkel így a lakosság is a vállalkozások széles rétegeit el tudják érni. A termékfejlesztésben, középpontban az ügyféligények találhatók. Fontos szempont, hogy a cél nem az igények után menni, hanem lehetőség szerint elébe menni. Jól megmutatkozik a termékek ügyféligényeket kielégítő volta abban is, hogy a lakásbiztosítási termékek szegmensében piacvezető a Társaság.

Vagyonbiztosítási árajánlat kérésért kattintson ide!

Az Aegon vagyonbiztosítás a vállalkozásokat, intézményeket védi. A biztosítás egy alap-vagyonbiztosításból és a kiegészítő biztosításokból tevődik össze. A kiegészítő biztosítások biztosítják ennek a terméknek a rugalmas voltát, hiszen mindenki azt veszi igénybe belőle, amely lefedi az igényeit, azaz kialakítható általuk egy ügyfélreszabottság. Az alap-vagyonbiztosítás tűz- és elemi károk ellen biztosít védelmet. A kiegészítő biztosítások többek között lopással, betöréssel, üvegtöréssel kapcsolatos károkra nyújt fedezetet. Kedvező a felelősségbiztosítások széles köre. Többek között kiterjednek a gyártók, a szolgáltatók felelősségeinek védelmére, illetve a munkáltatók felelősségi körébe utalt üzemi balesetekre is. Természetesen a biztosított események köre ennél sokkal tágabb. Ugyanakkor még arra is van lehetőség, hogy különleges igények esetén egyedi feltételekkel rendelkező biztosítást kössenek. Nyitottság az ügyfelek igényeire, és rugalmasság.
   
Segítünk önnek eligazodni a lehetőségek között. A biztos hely biztosítási portál életre hívására azért került sor, hogy ön egy helyen megtaláljon minden szükséges információt ahhoz, hogy megalapozott döntést hozhasson biztosítások megkötésével kapcsolatban. Fontos, hogy minden információhoz hozzá jusson, hiszen az aktuális akciók, kedvezmények nem kis mértékben befolyásolják a biztosítások tarifáját, ugyanakkor azért is fontos, hogy azokat a termékeket vegye igénybe, melyek tényleg lefedik az ön vállalkozásánál felmerülő káreseményeket. Ebben segítünk mi önnek. Információt, tanácsot adunk, és segítünk önnek a szerződés megkötésében is. A kezdetektől, a végéig. Mindig az ön rendelkezésére állunk. 
   
A vagyonbiztosítások szerepe egyre inkább felértékelődik a vállatok, intézmények életében. Ahogyan egy komolyabb káreseményt egy magánszemély sem tud kiheverni, úgy a cégek életében is számtalan esemény következhet be, melyek ugyanazt a hatást érik el. Gondoljunk arra, hogy mi történik, ha egy cég teljes készlete, vagy a telephelye, irodaháza, és még folytathatnánk a sort, megsemmisülne. A legtöbb vállalatnak ez a végét jelentené biztosítás nélkül. tehát a vállalati vagyonbiztosítások, illetve a hozzájuk kapcsolódó kiegészítő biztosítások feladata a káresemények hatásait semlegesíteni, és ezzel biztosítani egy adott vállalat további működését. Fontos tudni, hogy ezeket a biztosításokat 2 nagy csoportba sorolhatjuk. Első a nevesített kockázatokat tartalmazó vállalati vagyonbiztosítás, mely azokra az eseményekre, dolgokra terjednek ki, melyeket a szerződés említ. A másik csoportba az All risks biztosítások tartoznak, melyeknek a jellemzője, hogy mindenre kiterjednek, kivéve azokat az eseteket, melyeket a szerződésben a biztosító kiköt, hogy azokra kártérítési felelősséget nem vállal. A vállalti vagyonbiztosításoknál ami figyelni kell feltétlenül a kötés előtt, a biztosítási összegek mértékére, illetve a védelmi előírásokra.