biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Bázis életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Biztosító Bázis életbiztosítás csomagjával egy biztonságot nyújtó, elérhető díjú megoldást kínál azon ügyfelei számára, akik bizonytalanok pénzügyi jövőjüket illetően. Persze a jelen helyzetben mindannyian azok vagyunk, ezért mindenkinek ajánlható ez a fajta életbiztosítás, aki felelősen gondolkodik.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Még abban az esetben is igen jó szolgálatot tehet eme módozat, ha nem épp megélhetési gondokkal bajlódunk, hanem akár egy nagyobb beruházást tervezünk, melyet a havi keresetünkből nem tudunk realizálni, ugyanakkor biztonságot kaphatunk arra az esetre is, ha olyan váratlan kiadással szembesülünk hirtelen, mellyel nem számolhattunk előre. Egy súlyos tragédia, haláleset, vagy rokkanttá válás felmerülésekor a család szívfájdalmát egy kellően kifizetődő biztosítás sem tudja tompítani, de legalább anyagi segítséget jelenthet.

Az Aegon Bázis életbiztosítás nem egy egyszerű életbiztosítási védelemmel jár csak, mert mód van igen kedvező feltételekkel megtakarításra is. A szerződésben lefektetett kikötésekkel és mértékben a biztosító az ügyfél részéről befizetett díjat befekteti, mellyel a szerződés lejártáig szépen forgatja és kamatoztatja a lekötött összeget. Egy biztosítási év alatt minimum két százalékos garantált hozammal lehet számolni. A befektetéssel kombinált konstrukció nem csak abszolút kockázatmentes, de az elért két százalék feletti hozam is teljes egészében jóváírásra kerül. A szerződés lejártakor, amennyiben szerencsés módon nem lesz szükség a haláleseti kifizetésre, az időszak alatt felhalmozódott megtakarítás hozamokkal növelten kerül természetesen kifizetésre. A megtakarítást pedig az ügyfél tetszése szerint használhatja fel, akár nyugdíj kiegészítésként, akár a gyermekek iskoláztatására.

Az Aegon Bázis életbiztosítás meghatározott időszakra köthető 5 és 25 év közötti tartamra, a szolgáltatást 18 és 60 év közötti (lejárat idején 65 év) korban lévő személyek vehetik igénybe havi, vagy féléves, akár éves díjfizetési formával, mely tetszés szerint kiegyenlíthető átutalással, csoportos beszedéssel, de csekken történő befizetésekkel is.