biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Forte életbiztosítás bemutatása és online árajánlat kérés

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A mai fiatalságot és középkorosztályt egyformán foglalkoztató kérdés, hogy vajon milyen lesz a gazdasági helyzet, amikor eléri a nyugdíjkorhatárt. Senkinek sincs garantálva, hogy nyugdíjbavonulásakor majd akkora havi bevétellel fog rendelkezni, melyből a ledolgozott hosszú évtizedek után gondtalanul élhet. Épp e miatt a legbiztonságosabb, ha lehetőség szerint az öngondoskodás mellett döntünk. Ernnek remek módja az Aegon Forte életbiztosítás, mely e funkciója mellett egy biztonságos megtakarítási formát is felkínál.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A szolgáltatás az átlagos biztosításoknál sokkal magasabb fokú biztonságot jelent, személyre szabottan állíthatja össze magának mindenki a jövőbeni tervekhez igazítva, hisz spórolhatunk gyermekeink taníttatására, vagy akár egy új lakásra, bármilyen tervet megvalósíthatunk, mert a majdan felvehető összeg természetesen bármilyen céllal felhasználható lesz.

Az AEGON Forte Életbiztosítással Önt nem érheti meglepetés, mert a folyamatosan fizetett díjak nem változnak, viszont az ügyfél tetszés szerinti időpontban bármely összeggel megemelheti azt. Az életbiztosítás mellé választhat egy szakemberek közreműködésével összeállított befektetési csomagot is, ezzel megtakarítását jócskán megnövelheti. Ilyen esetben az Aegon biztosító társaság az ügyfél által megjelölt eszközalapokba fekteti a meghatározott összegeket, tehát a befektetés módját is Ön határozhatja meg, melyre biztosítási védelmet is nyer. Az Aegon Forte Életbiztosítás lejáratakor az ügyfél számolhat a biztosítási összeggel, valamint a befektetéssel elért felhalmozott nyereséggel is. Aki a szerződés lejáratakor úgy dönt, hogy azt meg kívánja hosszabbítani, ennek sincs semmi akadálya.

Mivel a konstrukció elsősorban életbiztosítási forma, a biztosított halálakor az addig befektetett összegen felül a családnak a társaság plusz egy millió forintot fizet ki. Persze van lehetőség ennél magasabb biztosítási védelem elérésére is, ehhez megfelelő kockázati tényezők esetén a szerződést több módon is ki lehet bővíteni. Az Aegon Forte életbiztosítást megkötheti bárki 10 - 25 évre, 16 és 65 éves kor között, illetve maximum 75 éves korig lehet valaki biztosítva.

Az Aegon Forte életbiztosítánál a szerződéses időszakon belül bármikor fizethetünk rendkívüli plusz díjat, ezzel szépen megnövelhető a lejárati összeg nagysága. Nagyon előnyös az is, hogy ha valakinek a szerződés ideje alatt szüksége lesz egy bizonyos összegre, akkor a rendkívüli befizetésekhez, illetve az ezekből származó megtakarításhoz bármikor és azonnal hozzáférhet. Hogy ezek a lehetőségek maximálisan kiaknázhatók legyenek, tehát működjön a módozat azon része is, hogy pénzét befektetéssel szeretné kamatoztatni, de az is, hogy a befektetett pénz bármikor rendelkezésére álljon, ennek elérése megoldható eseti díjbefizetésekkel. Ezeket az összegeket a biztosító Pénzpiaci Eszközalapba fekteti be és amikor Ön az eseti díjból menet közben visszavon, ezt semmiféle költség nem fogja terhelni. A módozat akkor lehet kifizetődő, amennyiben minimum fél éves befektetési időről van szó.

Az Aegon Forte Életbiztosítás díjfizetésének szüneteltetésére is van mód, mivel bárkivel megtörténhet, hogy átmenetileg szorult, rossz helyzetbe kerül, ezt ez a konstrukció abszolút tolerálja. A szerződés ötödik évétől választható ez az időszakos megoldás hat hónapra. Ilyenkor a szerződés szünetel, azonban a biztosítási védelem ez idő alatt sem szűnik meg.