biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon kötelező biztosítás kalkulátor - Aegon kgfb kötés és váltás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Partnerünk az AEGON Biztosító Zrt Magyarország egyik piacvezető biztosítója, jelenléte meghatározó ebben a szektorban. Szilárd nemzetközi háttere garancia a megbízhatóságára nézve. Termékei teljes mértékben lefedik, mind a lakossági, mind a vállalati igényeket. Személyre szabhatók, gyorsan megköthetők, rugalmasak és nem utolsósorban kedvező díjszabásúak, ami köszönhető a folyamatos akcióknak, kedvezményeknek.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Az egész országot lefedő értékesítési hálózat révén, melyben nem kevesebb, mint 2500 tanácsadó gondoskodik arról, hogy ön kényelmesen intézhesse biztosítási ügyeit. Ezt a célt szolgálja a telefonos ügyfélszolgálat is, hogy önnek ne kelljen kimozdulnia otthonából. A fejlett technikai háttérnek köszönhetően a kárrendezés menetét is sikerült meggyorsítani. Ez azt jelenti, hogy a bejelentett káresemények egyre tekintélyesebb része már telefonban eldöntésre kerül, és így néhány napon belül megérkezik önhöz a kártérítési összeg. Ismerkedjünk meg most az AEGON Biztosító által kínál gépjármű-felelősségbiztosítással.

Az idei kampányban is, - mely a kötelező biztosítási piac felosztásáért folyik – várhatóan azok a biztosítók végeznek majd a legjobb helyeken, akik a legjobb, és legbőségesebb ajánlatokat teszik. Az előrejelzések alapján folytatódni fog a díjcsökkenés folyamata is, még ha nem is várható nagyfokú változás ezen a téren. Az AEGON biztosító a többiekhez hasonlóan előreláthatóan élni fog ezzel a lehetőséggel is, de náluk is egyre jobban felértékelődnek a kiegészítő biztosítások, illetve az árukapcsolások.  Szokásuk szerint várhatóan előrukkolnak idén is olyan akciókkal, amelyek biztosítani fogják számukra azt a részesedést a piacból, amelyet már jelenleg is birtokolnak. Ajánlatukhoz, a fentiek mellett nagyszámú kiegészítő szolgáltatást kapcsoltak, melyek népszerűek lehetnek az ügyfelek között.   Aegon a kampány egyik nyertese lehet, mert láthatólag nagyon felkészülten indulnak a harcba.

Fontos! A kedvezmények nagy része csak magánszemélyekre érvényes, és általban csak személygépjárműre megkötött biztosításoknál. A különböző kedvezmények nem vonhatók össze. Az extra partnerkedvezmény a kötelező biztosítási szerződésben rögzített kockázatviselés kezdeteként megjelölt időpontot megelőző 60 napon belül, illetve legkésőbb a kockázatviselés kezdetének napján aláírt szerződés alapján igényelhető.

Ha biztosításról van szó ne feledje Biztos hely biztosítási portál, ahol minden segítséget megkap ahhoz, hogy ön a legjobb feltételekkel kösse meg kötelező biztosítását. Nálunk megtalálja minden biztosító ajánlatát. Számoljon díjszámoló rendszerünk igénybevételével. Amennyiben megtalálta az önnek szóló ajánlatot, akkor nálunk meg is kötheti kötelező biztosítását. Mindenben állunk rendelkezésére. Nálunk minden kedvezményt megtalál. Online is állunk rendelkezésére.

Röviden a kötelező gépjármű felelősségbiztosításról.

  • 2010. január 1-jétől a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást a  módosított 2009. évi LXII. Gfbt., és az ahhoz kapcsolódó 21/2011. (VI. 10.) NGM és 20/2009. (X. 9.) PM rendelet szabályozza.
  • Mindenki, aki magyarországi telephellyel rendelkezik és gépjármű üzembentartója köteles gépjármű-felelősségbiztosítást kötni, és azt rendszeres díjfizetéssel hatályban tartani.
  • Gépjármű törzskönyvébe bejegyzést tenni, gépjárművet üzembe helyezni üzembentartót érintő bejegyzést tenni, rendszámtáblát cserélni, a gépjármű műszaki felülvizsgálatát elvégezni csak abban az esetben lehet, ha a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás fedezetének fennállását igazolták.
  • A biztosítás díj befizetése mindig annak az időszaknak az első napján kell, hogy történjen, amelyre a díjfizetés vonatkozik.
  • A biztosító társaság egy biztosítási esemény kapcsán dologi károk esetén káreseményenként 500 millió Ft összegig, személyi sérülés esetén káreseményenként 1,6 milliárd Ft összeghatárig köteles helytállni, függetlenül attól, hogy mennyi a károsultak száma.