biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Optimum Invest befektetéses életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A biztosítási piacon számtalan olyan életbiztosítási szolgáltatás található, mely kombinálható befektetési lehetőséggel is, ezek között igen kiváló termék az Aegon Optimum befektetéses életbiztosítás. Sokféle lehetőség kínálkozik a pénzünk befektetésére ebben a konstrukcióban, A standard életbiztosítási tartalmakon felül ez a csomag egy különleges modult is tartalmaz, mely fedezetet biztosít közlekedési balesetből adódó halálestre két millió forintos értékben.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Az Aegon Optimum befektetéses életbiztosításról az is elmondható, hogy igen ügyfélbarát csomag, hisz már kisebb összeggel, háromszázezer forinttal is elindítható a szerződés. A szolgáltatás igénybe vehető garantált hozamú befektetéssel, amikor is a választott pénzalapban kezelt tőkére vonatkozóan a garantált hozam feletti plusz befektetési hozam száz százaléka kis kifizetésre kerül.

Az Optimum Invest szerződésében a befektetés technikai eszközöket természetesen személyre szabottan lehet összeállítani, a különböző eszközalapokban tetszés szerint osztható szét a befektetésre szánt összeg. Itt elsődleges szempont, hogy kinek mi fontosabb, a biztos garantált hozam, vagy némi kockázatvállalással magasabb hozam elérése a kívánt cél. Szintén egyéni választás, hogy rövidebb, közepes, vagy hosszabb távra fektetjük be az adott összeget, ráadásul a szerződés időtartama alatt a befektetés összeállítása bármely időben megváltoztatható, átcsoportosítható.

Az Optimum Invest befektetéses életbiztosítás kedvező, mert már 3 éves időtartamtól 25 éves tartamig köthető, ha minimum 5 évre kötjük, akkor akár már háromszáz ezer forinttal is megköthető, négy év időtartam esetén pedig a minimális díj nyolcszázezer forint, három évnél egy milliós legkevesebb díjjal lehet szerződni. A kifizetést illetően halálesetnél, vagy a szerződés rendes lejáratakor a pénzalap értéke kerül kifizetésre, közlekedési balesetből adódóan bekövetkező halálesetnél pedig az előzőn felül a közlekedési balesetre vonatkozó biztosítási összeg is.