biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon ösztöndíj biztosítás - Program és Staféta

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Minden szülő álma, hogy gyermeke minél tovább tanulhasson és hogy tanulmányait gond nélkül támogatni tudja. Nehéz dolog gyermekeinket úgy útra bocsátani, hogy amikor koruk szerint már képesek lennének az önálló életre, az induláshoz megfelelő anyagi háttérrel is rendelkezzenek.

Manapság már arra is van lehetőség, hogy a fiatalok az Unión belül, akár Magyarországon kívül tanuljanak tovább, de bármilyen kedvező lehetőség ez, ez is bizony pénzbe kerül, hisz az egyetemi évek alatt a gyereknek meg is kell élnie, még ha az adott külföldi egyetemen maga az oktatás nem is kerül nagyon sokba. Príma lehetőséget kínál ezekre a problémákra az Aegon Ösztöndíj biztosítás Program és Staféta, amely fedezetet biztosíthat gyermekünk akár itthoni költségtérítéses, akár külföldi tanulmányainak biztosítására.

Az Aegon Ösztöndíj Program és Staféta biztosítás lehetőséget kínál egy folyamatos megtakarításra, így a majdani költségeket szépen, habi rendszeres befizetéssel össze lehet spórolni, előre tervezett módon. Az a szülő jár el tehát gondosan, aki minél előbb megköti ezt a biztosítást, hiszen minél hosszabb ideig él a szerződés, annál nagyobb összeg gyűlik az évek során össze.

A szolgáltatás alapja egy „Kötött lejáratú életbiztosítás", pontosabban egy megtakarítással kombinálható életbiztosítási konstrukció, tehát amennyiben a szülővel esetleg történne valami olyan esemény, melyre vonatkozóan a szerződés kockázatot vállal, a továbbiakban a díjat a biztosító fizeti egészen a szerződés szerinti lejáratig. Ezzel a módszerrel valóban egy szülő abszolút bebiztosítja gyermeke jövőjét. A szerződéslejártakor kifizetésre kerül a fixált biztosítási díj, valamint biztosítással kombinált megtakarítás után még plusz igen kedvező hozam várható.