biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Retrócséb biztosítás - Cséb Biztosítás olcsón!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az Aegon Retrócséb biztosítás mint megújuló csoportos biztosítás semmit sem veszítve jelentőségéből méltó utódja a néhai CSÉB-nek. Ez a biztosítási módozat remek, folyamatosan fejlődő életbiztosítási konstrukció, mellyel munkavállaló és munkáltató egyaránt jól jár.

Ez év március elejétől a köztudatba visszakerült a CSÉB biztosítás, méghozzá modern, XXI. századi formában. A Retrócséb egy kombinált kockázati élet- és egészségbiztosítás, amit a munkaadó akár a dolgozó egész családjára kiterjeszthetően köthet, kirívóan jó áron, hisz a szolgáltatás már havi 1990 forintos díjfizetéssel elérhető.

Az Aegon Retrócséb biztosítása az aktív állományban dolgozó munkavállalóknak nyújt biztonságos hátteret, e mellett a munkaadó ezt a biztosítást mindennemű adó- és járulékmentes formában kötheti meg és a megfizetett díjat költségként leírhatja. Ez a csoportos biztosítás különböző szolgáltatásokat foglal magában, így például életbiztosítás tekintetében abszolút védelmet jelent tekintet nélkül arra, hogy a haláleset betegségből, vagy balesetből adódóan következik be, a kockázatviselés kiterjed a baleset következtében szükségessé váló kórházi kezelések és műtéti költségek megtérítésére, az egészségkárosodás miatt bekövetkező súlyos rokkantságra, de fedezettel szolgál abban az esetben is, a mikor egy baleset során haláleset, rokkantság lép fel, valamint égési, csonttéresés balesetek esetében is.

Az alábbi táblázatban ismertetjük, hogy az Aegon Retrócséb biztosítás megkötése esetén, mely szolgáltatáshoz mekkora biztosítási összeg párosul:

Aegon retrocseb