biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Aegon Távlat Életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Mindannyian alig várjuk, hogy elérjük azt a kort, amikor több évtizednyi munka után végre élvezhetjük a megérdemelt pihenést, nyugodt öregkort. Sokunknak azonban a mai helyzet mellett ez egyelőre inkább a félelem időszaka, attól tartva, hogy a nálunk működő nyugdíjrendszer pillanatnyilag nem garantálja majdani megélhetésünket.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Igen előnyös megoldás lehet erre a problémára az Aegon Távlat Életbiztosítás szolgáltatása, mivel ez a csomag magában foglalja az életbiztosítással járó általános előnyöket, valamint egy igen jól megtérülő befektetésre is módot ad, mégpedig garantált biztosítási  védelem mellett. A konstrukció számtalan kiegészítővel bővíthető, ezeket minden esetben az ügyfél maga választhatja meg. Amennyiben valaki befektetési szándékkal is köti az Aegon Távlat Életbiztosítást, abban az esetben szintén abszolút módon meghatározhatja, hogy a megfizetett díjat milyen összetételű és milyen mértékű kockázatviseléssel fektesse be a biztosító eszközalapjaiba. Szerződést köthet minden 16 és 70 év közötti életkorban lévő személy arra kell csak ügyelni, hogy az ügyfél a biztosítás lejáratakor ne legyen több, mint 75 éves.

Az Aegon Távlat Életbiztosítás során választható az éves egyszeri, vagy a havi rendszeres díjfizetés, melyet teljesíthetünk csekkes, vagy banki átutalásos fizetési móddal egyaránt és fontos tudnivaló, hogy a törvényi előírásoknak megfelelően élni lehet az adókedvezmény lehetőségével. A szerződés időtartama tetszés szerint határozható meg, éves egyszeri díjfizetéssel 1 és 25 év közötti lehet, havi folyamatos fizetés esetén pedig 5 – 25 év közötti konstrukciókat köthetünk, mindkét esetben értékkövetéssel.