biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

AIG balesetbiztosítás és betegségbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

AIG balesetbiztositas betegsegbiztositasA mai rohanó életben bármi megeshet, balesetek sajnos minden pillanatban érhetnek bennünket, ezért sem lehetünk mindig elég óvatosak. Előfordulhat, hogy ezek a balesetek nem az ön hibájából következnek be, ezért az AIG egy olyan konstrukciót kínál balesetbiztosításai által, mellyel a kismértékű anyagi kiesésekre és a nagy mértékű károkra és veszteségekre egyaránt  fedezetet nyújt. A havi kötelezettségek az idő előre haladtával egyazon szinten maradnak, de ha esetleg meggondolná magát, akkor ingyenesen válthat egy másik konstrukcióra. Az alábbiakban bemutatjuk az AIG biztosításai szerint választható csomagokat.

Online árajánlat kérés baleset és betegségbiztosításra itt!

Bázis Balesetbiztosítás - Ez a biztosítási forma a nagy, akár a tragikusan végződő balesetekre nyújt egy kedvező árú, de nagyon nagy összegről szóló támogatást egészen 75. életévig! Az esetleges tragédia bekövetkeztével az elhunyt hozzátartozóinak 10-30.000.000 forintot fizet ki. Viszont, ha tartós károsodást szenved az egyén egészségi állapotát tekintve, akkor a biztosítási összeg 10.000.000 forint maximum. A családi módozatban a kiskorúakat, gyerekeket csak ennek a 10% ára biztosítja a szolgáltatás, balesetben bekövetkezett halál esetén 2.000.000 forintra. A szerződés az öregkorra is vonatkozik, de mivel ilyenkor nagyobb a rizikó, így a fentiek 50%-át fizeti ki a társaság. A Bázis Balesetbiztosítás módozat családi csomag kötésekor igen nagy kedvezményt biztosít. Kis szinten lévő ár, de nem kell aggódni, hiszen magas biztosítási összegek jellemzik a csomagokat. Nem kell az előzetes vizsgálatokkal törődnie és orvosi vizitre sincsen szüksége és  az alsó korhatár 18 míg a felső 75 a szerződések megkötésénél. Legyen akár meglévő más biztosítása, ha az AIG ezen módozatát köti meg új biztosításként, ez a már élő szerződésen felül fog fizetni Önnek. Érje bárhol a baleset, a családi csomag a legrosszabb esetekre is fedez és ez akár 20.000.000 Ft-ot is jelenthet.

Senior Bázis balesetbiztosítás ( nem elérhető ) - Ez a biztosítási forma az időseket célozza meg, itt a 75 és 85 éves kor közötti ügyfelekre is gondolnak. Ez a módozat fedezi még a legsúlyosabb, akár tragikus kimenetelű baleseteket is olcsó, de magas kifizetéssel járó védelemmel, ez 5 és 15.000.000 forintos összeget jelent a személy baleset közbeni tragikus elhalálozása esetén. Ha esetleg maradandó egészség romlás következne be, akkor maximum 5.000.000 forintot érhet el a biztosítási összeg. Létezik egy csomag pároknak, mely a házastársat is biztosítja bármely érzékszervi károsodás esetén. A megtérített díjat bármire felhasználhatják, ráadásul páros csomag esetén kedvezmény is jár. A szerződéskötést nem kell, hogy megelőzze semmilyen előzetes vizsgálat. A másik kedvező tényező az életkor,ez a konstrukció garantáltan megköthető75 és 84 év közötti ügyfelek számára és nem kell aggódnia, ha már rendelkezik biztosítással egy másik cégnél ez azon felül fog fizetni.

Családi balesetbiztosítás - Egy szerencsétlen baleset bármikor bekövetkezhet, mint egy villámcsapás, ezért kell előrelátónak lennie, sajnos a balesetek megtörténte ellen nem tudunk védelmet nyújtani, de a bekövetkező gyors anyagi gondokban igen. Végzetes kimenetelű balesetnél a családi csomag 100.000 forintos részletekben jön 5-10, 15 vagy 20 éven keresztül, így minden anyagi támogatást meg tud adni családjának, ha esetleg valami történne. A megkötéshez megelőző vizsgálatokat nem szükséges végezni. 20 évnyi kifizetés havi 100.000 forintos összegben, de ha maradandó sérülést szenved, ugyan ezek a feltételek vonatkoznak rá. Ha katasztrofális a kimenetel akkor 1.000.000 forintnyi összegű támogatást kapnak a temetés elrendezésére. Házastárs, élettárs részére is baleseti védelem jár. Előzetes vizsgálatok nincsenek. 18-79 év közötti biztos szerződéskötési lehetőséget nyújt az AIG. Legyen bármilyen biztosítása egy másik cégtől, ez azon felül fizet.

Arany fokozatú balesetbiztosítás - Ez a szolgáltatás  azok számára jött létre, akik a legmagasabb fokozatú védelmet szeretnék elérni, ez a csomag mindenre kiterjed, legyen akár lábtörés, vagy más csonttörés vagy érzékszervvel kapcsolatos baleset,  de akár végzetes kimenetelű balesetre is fedezetet nyújt önnek. Az év 365 napján 24 órán keresztül véd egészen 80 éves koráig. Nagyon kevés összegű befizetéssel már magas biztosítási díj érhető el és a megfizetendő díj később sem fog változni. Az egész családra kiterjedő fedezettel számolhat, történjék súlyos vagy könnyebb sérülés minden ellen védve vannak! Csoportos fizetési kedvezmény is jár hozzá és ez 10%-ot jelent.

Ezüst Nap balesetbiztosítás - Ez a biztosítási módozat fizikai esetekre nyújt fedezetet, mint például lábtörés vagy egy esetleges ficamodás. Ha esetleg halálozás következne be, a biztosító támogatja önt a temetési ügyintézésekben. De a Bónusztárca Őrnek köszönhetően eltulajdonított tárcáját vagy a hivatalos papírok eltűnését is fedezi. Ha valamelyik csontja törik el 400.000 forintig terjedő kifizetésre számíthat  Hirtelen baleset által megtörténő ficamsérüléskor160.000 Ft térítéssel, a műtétekre. 320.000 forintos térítéssel lehet számolni baleset esetén, de ez függ attól is, hogy mennyire súlyos a baleset. Amennyiben halálos baleset történne, 480.000 Ft temetési költség jár a biztosított által megjelölt személynek. Pénztárcája védelmének érdekében 45.000 Ft-ot fizet az AIG biztosító az okiratok pótlására. A szerződést megkötheti minden18-74 éves kor közötti személy, páros csomag választásánál számos kedvezmény jár. Ha már esetleg kötött valahol máshol biztosítást ez akkor is kifizeti önnek a szerződés szerint járó kártérítést.

Az AIG Baleset- és betegségbiztosítás bármely konstrukcióját köti meg, Irán, Kuba, Észak-Korea, Szudán és Burma kivételével a világ minden államára kiterjed a fedezet. Az összes konstrukcióra vonatkozik, hogy a szerződés 30 napon belül felmondható a kötés után írásban, megindokolnia nem szükséges, egyedül az a felmondás feltétele, hogy az adott 30 nap során ne következzen be baleset. A kárrendezés az AIG részéről nagyon gyors, 200.000 forint alatti összegnél 2 napon belüli döntéshozatallal és kifizetéssel lehet számolni.

Az AIG baleset és betegségbiztosítási szolgáltatását igénybe veheti és akármely konstrukcióra szerződést köthet oldalunkon keresztül. Érdemes szem előtt tartani azt a kedvező körülményt, hogy amennyiben segítségünkkel a neten köti meg szerződését, még online kedvezménnyel is számolhat mindenképp.