biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

AIG vagyon és technikai biztosítások

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

aig vagyon felelossegbiztositasokAz AIG vagyon és technikai biztosítások szolgáltatásaival lehetőséget nyújt a társaságoknak, vállalkozásoknak, hogy a lehető legjobb megoldást tudja bárki kiválasztani a szerint, milyen tevékenységgel foglalkozik, melyhez kapcsolni szeretné a vagyonbiztosítást. A módozatok abszolút módon az ágazatokhoz igazíthatók, legyen az gépgyártás, nehézipar, élelmiszeripar, vegyipar, könnyűipar, vagy akár banki szektor, de egy irodaház, bevásárló központ üzemeltetője is megtalálja leginkább kifizetődő konstrukciót.

Vagyonbiztosítási árajánlat kérésért kattintson ide!

Építés-szerelés Biztosítás - Az Építés-szerelés biztosítás az építkezésen felmerülő vagy szerelés közben előbukkanó károk - mint például a természet által létrehozott sérülések ellen nyújt fedezetet. A fedezet szerint építkezés alatt bekövetkezett dologi káresemények, az ismeretlen személyeknek okozott sérüléses káresetek is megtérítésre kerülnek. E mellett természetesen megtérülnek a vagyoni dolgokban keletkezett károk is, ráadásul nagy előnye a módozatnak, hogy egyes kirívóan különleges beruházásra is érvényesíthető a biztosítás, megfelelő kiegészítőkkel.

Üzemszünet biztosítás - Ez a biztosítási fajta akkor szolgál kellő fedezettel az ügyfél számára, ha a vagyontárgyakban valamiféle kár keletkezik, esetleg a gépekben, elektromos működésű berendezésekben hirtelen fellépő áramszünet miatt. Miután ilyen esetben az épp folyamatban lévő munkafázis leállhat, a kártérítés elfogadható fedezetet biztosít a dologi és anyagi károkra is.

A Géptörés biztosítási körbe beletartozik mindenféle akár mechanikus, akár bármely más gép meghibásodása, turbináktól kezdve a legmodernebb egyedi gyártású berendezésekig tehát, ha valamilyen gépre szeretne fedezetet kapni akkor ez a legjobb választás amit csak találhat, hisz biztosítható a lepárló toronytól kezdve a helikopterig minden fajta gép. Ezzel a módozattal akkor lehet a legkedvezőbb biztosítási körülményeket elérni, amikor egy meglévő géppark esetében az ügyfél az egész parkot biztosítás alá vonja.

Terrorizmus Biztosítás - Ez a biztosítási módozat terroristák által elkövetett csapásokra ad fedezetet, melyre sajnálatos módon a felgyorsuló világban, ahol az erőszak és a kockázat egyre nagyobb igen nagy szükség lehet. E módozatra szerződhet bármelyvállalkozás, akár kisvállalat,akár multi, és a konstrukció kiterjeszthető  a vállalat ingó- és ingatlan vagyonára egyaránt. A Terrorizmus Biztosítás önmagában is megköthető, de akár más felelősség-, vagy vagyonbiztosítás mellé is rendelhető kiegészítőként.

Elektronikus Berendezések Biztosítása (AHItronic) - Ezzel a csomaggal nagyon jól jár, hiszen manapság szinte minden elektromossággal működi, számítógépek, kórházi rendszerek, a cégek rendszerösszetétele ma már nagy elektronikus hálózatokon keresztül működik, tehát ha Ön szeretné biztonságban tudni vállalkozását, akkor itt a lehetőség, ne hagyja ki! Az AHItronic ezekre nyújt teljes körű fedezetet, ami két alapvető részből tevődik össze. A kártérítés vonatkozik elsőként a fellépő dologi károkra, e mellett pedig fedezetet nyerünk szerződéskötéskor az esetleges adatvesztés nyomán fellépő anyagi károkra, sőt azt a kiadást is fedezi a biztosítási összeg, melyet az adatok visszaállítása érdekében kell ilyenkor kifizetni.

Az AIG Vagyon- és technikai biztosítások bármelyikére szeretné cégét szerződtetni, nem szükséges semmi mást tennie, mint honlapunkon keresztül kiválasztani a szükséges konstrukciót, az árajánlat kérő kalkulátor segítségével megadni a szükséges adatokat, majd amennyiben kiállít részünkre egy alkuszi megbízást, a teljes szerződéskötési folyamatot bonyolítjuk Ön helyett, méghozzá ingyenesen.