biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

AIG Travel Guard utasbiztosítás kötés online

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

aig travel guard utasbiztositasBármilyen hosszú, vagy rövidebb utazásra készül az ember, manapság már egyáltalán nem számít luxusnak egy jó utasbiztosítás. Ha ugyanis történik valami, akár bennünket ér baleset, akár valamelyik vagyontárgyunkat éri kár, nem csak megkeserítheti nyaralásunkat egy ilyen esemény, még anyagi kártérítéssel sem kalkulálhatunk, ha nincs erre vonatkozó biztosítási fedezetünk. Egy kiváló konstrukció az AIG Travel Guard utasbiztosítás, amely nem csak a díjat illetően igen kifizetődő, de ráadásul a világ bármely tájára történő utazás esetén szerződhetünk e módozat bármely elemére. A társaság ezen szolgáltatása kialakításához igénybe vette minden eddigi biztosítási téren szerzett tapasztalatát, szem előtt tartva az ügyfelek által elvárható minden igényt. Az AIG Travel Guard utasbiztosítást saját maga állíthatja össze egyénre szabottan, az út milyenségétől és saját elvárásaitól függően. Választható ez a fajta utasbiztosítás akár üzleti út előtt, de fedezetet nyerhetünk sportcéllal tervezett út, vagy egyszerű nyaralás tekintetében is.

Számolja ki utasbiztosításának díját itt!

A MultiRisk utasbiztosítással a társaság egy általános utazással összefüggő kockázatviselést vállal szerződött ügyfele felé, mely szinte minden elképzelhetően felmerülő eseményt fedez. Igen jól hasznosítható e szolgáltatás. Még azokkal az előnyökkel is számolhat az ügyfél, mint az útlemondási biztosítás, tehát amennyiben bármilyen oknál fogva utazásukat meg kell szakítani, vagy már indulás előtt közvetlenül vissza kell mondani, akkor a lefoglalt szállás, illetve repülőjegy költsége nem vész el, mert a MultiRisk megkötésével erre az esetre is fedezettel rendelkeznek. Ez pedig sokat számít, hiszen a repülőtársaságok csak különleges esetben térítik vissza a jegy árát. Ezen felül ez a kiváló biztosítás arra az esetre is biztonságot jelent, ha mondjuk egy automatából történő pénzfelvétel alkalmával kirabolják az illetőt. A módozat megvásárlásával éjjel nappal igénybe vehető asszisztencia szolgáltatásra is számíthatunk, természetesen a világ bármely részéről magyarul igénybe vehetően.

Azoknak az ügyfeleknek, akik szabadságuk, utazásaik alatt gyakran sportolással töltik idejüket ajánljuk az AIG Travel Guard Sportbiztosítását, mellyel a legszélesebb körű választékkal találjuk szembe maginkat a biztosítható sport tevékenységeket illetően. Egyaránt kiterjed a társaság kockázatviselése nyári és téli sportágakra, de az extrém sportokra is vonatkozik a fedezetvállalás. A gyakran űzött sporttevékenységek tekintetében a módozat nagyon jó áron érhető el, érthető módon a különleges sportágak tekintetében némileg magasabb díjjal kell kalkulálni, de még így is mindenképpen kifizetődőbb e konstrukcióra szerződni, mint biztosítás nélkül vágni neki az útnak. A szerződés fedezete vonatkozik minden olyan kiadásra, mely egy előforduló baleset során merül fel, mint kórházi ápolás költsége, mentés költsége, hiszen ezek a járulékos kiadások előfordulhatnak akár egy síelés, vagy egy vadvízi evezés gyakorlása közben is.

Kiváló csomag az Éves Utasbiztosítás, ez nagyon népszerű konstrukció. Utolérhetetlen előnye az egyszeri biztosításokkal szemben, hogy amennyiben családjával együtt évente akár több külföldi utat is tervez, akkor ezzel a szolgáltatással minden útra fedezetet kap, persze a legkülönfélébb előadódható helyzetekre nézve. Az éves biztosítás árát minden körülmények között érdemes rászánni, ezzel a kicsit magasabb összeggel még mindig sokkal jobban járhat a család, ha évente több utazást is tető alá hoznak és akár csak egyszer előfordul biztosítási esemény. A csomag személyre szabhatóan tetszés szerint állítható össze és alakítani lehet, azzal együtt, hogy az alapcsomag mindenkor magában foglalja az év összes napján, napi 24 órán keresztül igénybe vehető sürgősségi orvosi ellátást.

Honlapunkon keresztül az AIG Travel Guard utasbiztosítás minden válfaját megismerhetik az érdeklődők és pár perces nézelődés, tájékozódás után csak ki kell választani a megfelelő módozatot, majd amennyiben kapunk egy alkuszi megbízást, minden további feladatot elvégzünk Ön helyett és hamarosan kezében tarthatja a biztosítási szerződést.