Allianz általános felelősségbiztosítás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Allianz általános felelősségbiztosítás akkor bír igen nagy jelentőséggel, ha a cég, vállalkozás tevékenysége során másnak kárt okoz. Egy ilyen véletlenszerű esemény igen nagy anyagi teherrel járhat, ezért nagy biztonságérzetet jelenthet minden vállalkozásnak, ha rendelkezik ezzel a szerződéssel, hiszen a felelősségbiztosítás fedezetet nyújt a véletlenül okozott károk esetére.

Kérjen árajánlatot online - itt!


A gazdálkodó szervezetek mellett szerződhet egyéb más jogi személy is, aki gazdálkodó tevékenységet folytat, így többek között megkötheti ezt a fajta biztosítást jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, valamint alapítványok, köztestületek, egyesületek és természetesen egyéni vállalkozók is köthetnek Allianz általános felelősségbiztosítást.


A szerződés szerinti fedezet kiterjed minden olyan okozott káreseményre, melyet a biztosítottal üzleti kapcsolatban lévőknek, valamint olyan harmadik személynek okoznak aki a biztosítottal nem áll szerződéses jogviszonyban. A konstrukció abból a szempontból is igen kedvező, hogy nem csak Magyarországon hatályos, hanem a világ minden országában bekövetkezett, illetve okozott káreseményre ki lehet terjeszteni beleértve az alvállalkozók részéről előforduló károkozást is.


Az Allianz általános felelősségbiztosítás alapmodulja mellé kiegészítők rendelhetők, mint például Bérbeadói felelősségbiztosítás, mellyel a fedezet kiterjeszthető a bérleti szerződés megszegése miatti, bérlőnek okozott károkra, valamint a Bérlői felelősségbiztosítás, amellyel a biztosító kockázatviselése kiterjed a bérleti szerződés megszegése esetén bérbeadónak okozott károk megtérítésére is.


AzAllianz általános felelősségbiztosítást gyorsan, kényelmesen megkötheti rajtunk keresztül, a mi közreműködésünkkel, mindössze a biztosítási kalkulátor használatával ki kell választania a vállalkozása számára leginkább előnyös konstrukciót.

 

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860