biztoshely biztositas

Allianz általános felelősségbiztosítás

Az Allianz általános felelősségbiztosítás akkor bír igen nagy jelentőséggel, ha a cég, vállalkozás tevékenysége során másnak kárt okoz. Egy ilyen véletlenszerű esemény igen nagy anyagi teherrel járhat, ezért nagy biztonságérzetet jelenthet minden vállalkozásnak, ha rendelkezik ezzel a szerződéssel, hiszen a felelősségbiztosítás fedezetet nyújt a véletlenül okozott károk esetére.

Kérjen árajánlatot online - itt!


A gazdálkodó szervezetek mellett szerződhet egyéb más jogi személy is, aki gazdálkodó tevékenységet folytat, így többek között megkötheti ezt a fajta biztosítást jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, valamint alapítványok, köztestületek, egyesületek és természetesen egyéni vállalkozók is köthetnek Allianz általános felelősségbiztosítást.


A szerződés szerinti fedezet kiterjed minden olyan okozott káreseményre, melyet a biztosítottal üzleti kapcsolatban lévőknek, valamint olyan harmadik személynek okoznak aki a biztosítottal nem áll szerződéses jogviszonyban. A konstrukció abból a szempontból is igen kedvező, hogy nem csak Magyarországon hatályos, hanem a világ minden országában bekövetkezett, illetve okozott káreseményre ki lehet terjeszteni beleértve az alvállalkozók részéről előforduló károkozást is.


Az Allianz általános felelősségbiztosítás alapmodulja mellé kiegészítők rendelhetők, mint például Bérbeadói felelősségbiztosítás, mellyel a fedezet kiterjeszthető a bérleti szerződés megszegése miatti, bérlőnek okozott károkra, valamint a Bérlői felelősségbiztosítás, amellyel a biztosító kockázatviselése kiterjed a bérleti szerződés megszegése esetén bérbeadónak okozott károk megtérítésére is.


AzAllianz általános felelősségbiztosítást gyorsan, kényelmesen megkötheti rajtunk keresztül, a mi közreműködésünkkel, mindössze a biztosítási kalkulátor használatával ki kell választania a vállalkozása számára leginkább előnyös konstrukciót.

 

Nem találta azt, amit keresett, esetleg kérdése lenne? Tegye fel nekünk itt és mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk Önnek!

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065