biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz Taxi kezesi biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A taxi engedély kiváltásakor minden esetben igazolni kell a pénzügyi teljesítőképességet. Erre kiválóan alkalmas az Allianz Taxi kezesi biztosítás. Az, aki személytaxi-szolgáltatást kván nyújtani, és ezt a fajta szerződést megköti, ezzel már teljesíti is az elvárást.

Online árajánlat kérés itt!

A Taxi kezesi biztosítás fedezetül szolgál azon káresemények tekintetében, melyek a taxis-személyszállító szolgáltatás nyújtása alatt az adott gépjármű utasának vagyontárgyaiban keletkeznek, illetve amikor olyan sérülés történik, mely az utas egészségét, testi épségét károsítja az utazás időtartama alatt.

Az Allianz Taxi kezesi biztosításra szerződést köthet olyan jogi személy, vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, vagy magánszemély, akinek engedélye járművel a Magyar Köztársaság területén történő személy-taxi szolgáltatásra szól, mely szolgáltatást díj fejében nyújtja.

A Taxi kezesi biztosítást határozatlan időre lehet megkötni és akkor lép a kockázatviselés életbe, amikor a biztosított részéről a díj befizetésre került. Az ez időpont után bekövetkező és a szerződés megszűnését követő 24 órán belül bejelentésre került károk az Allianz által megtérítésre kerülnek.

Honlapunkon keresztül gyorsan és egyszerűen megköthető a Taxi kezesi biztosítás, egy egyszerű megbízással leveszünk minden terhet az Ön válláról és igen rövid idő alatt már kezében is tarthatja a szerződést. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot online!