biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.75 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz Hungária Biztosító Zrt Magyarország vezető biztosítója, ami talán érthető, ha belegondolunk, hogy az anyacég az Allianz SE. a világ egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatója. A társaság jogelődjében a Hungária Biztosítóban 1990-ben szerzett 49 %-os tulajdont az Allianz SE, majd 1996-ban 100 %-os tulajdonosa lett a társaságnak. A társaság kompozit biztosítóként óriási termékkínálattal áll ügyfelei rendelkezésére. Innovatív termékfejlesztésének köszönhetően elébe mennek az ügyfelek igényeinek. A széles kínálatnak köszönhetően elérik a társadalom minden rétegét, és a különböző élethelyzetekre is megoldást kínálnak. Jól egymásba illik a társaságnál az egymást jól kiegészítő nemzetközi tapasztalat, és a hazai szakemberek helyismerete. Tovább növeli a versenyképességüket a teljes országot lefedő értékesítési hálózat, és a fejlett technikai háttér.


Az Allianz életbiztosítás olyan életprogramok, melyek speciális élethelyzetekhez alkalmazkodnak, illetve azokra kínálnak megoldásokat. Két alapvető kihívásnak igyekszenek megfelelni, melyek közül az egyik az előre nem látható, nem tervezhető események kivédése, a másik olyan befektetési, illetve megtakarítási lehetőségek biztosítása, melyek segítségével megteremthető az anyagi biztonság is. Az életprogramok mellé különféle kiegészítő biztosítások is köthetők, melyek révén teljes körű védelemre tehetnek szert az ügyfelek. A kiegészítő biztosítások között található egészség,- baleset,- utas,- és életbiztosítás. Fontos elvárás az életprogramokkal szemben, hogy személyre szabhatóak legyenek, melynek köszönhetően nincs két teljesen egyforma életprogram. Az életbiztosítás kiválasztásánál több csomag közül lehet választani, melyek igény szerint akár az egész családra kiterjedő védelmet nyújtanak.

Ahhoz, hogy az ön igényeinek leginkább megfelelő Allianz életbiztosítást megköthesse, vegye igénybe szakemberek segítségét, mert a termékek, csomagok összetettsége, a széles termékkínálat áttekintése nem mindig könnyű feladat. Oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon minden segítséget megadunk ahhoz, hogy ön a legjobb döntést hozhassa meg. Sőt ezen felül személyes tanácsadásra is lehetőség van. Ezenfelül nagyon kedvező áron rendelkezésére bocsátjuk a díjszámoló kalkulátorunkat, melynek segítségével otthona kényelmében lehetősége van kiszámolni az Allianz életbiztosítások költségeit, illetve lehetősége van azokat összevetni más biztosító társaságok életbiztosítási termékeinek díjaival. Végül, de nem utolsó sorban lehetősége van a szerződést is megkötni nálunk. Mi így önnek vagyunk a kezdetektől a folyamat végéig, mert mi önért dolgozunk. Hívjon minket bizalommal.
      
Az életbiztosítások szerepe kiemelten fontos társadalmi és gazdasági értelemben is. Az emberi élet, az egészség a legdrágább, legértékesebb mind a magánszemély, mind a közösség számára. Az életbiztosítások több funkció töltenek be, egyre szélesebb körű védelmet nyújtanak. Ma már nem csak a váratlan helyzetekre nyújt biztosítást, hanem anyagi biztonság nyújtására is törekszik. Egy életbiztosítás manapság biztosítás, megtakarítás, előtakarékosság, befektetés, és a kiegészítő biztosításokkal együtt számtalan egyéb élethelyzetre kínál védelmet. Emellett számtalan egyéb kedvezményt biztosítanak, mint például adókedvezményt, pénzügyi függetlenséget, követhető pénzügyi mozgások, tervezhetőség, stb.