biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz Autóbusz kezesi biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az autóbusz vezetőknek ahhoz, hogy a személyszállítási engedélyt megkaphassák, szükségük van egy igazolásra, mellyel pénzügyi teljesítőképességüket bizonyítani tudják. Erre nyújt megfelelő megoldást az Allianz Autóbusz kezesi biztosítás. Ezt a szolgáltatást bárki igénybe veheti, aki személyszállítást kíván autóbusszal végezni.

Kezesi biztosítás online árajánlat kérés

A kezesi biztosítás lényege, hogy a vállalkozás, vagy egyéni vállalkozó ezzel bizonyítsa a tevékenység megkezdéséhez, illetve a zavartalan működéshez elvárt és kellő tőkeháttérrel rendelkezik.

Az Autóbusz kezesi biztosítás keretében a biztosított fedezetet kap a vállalkozói szerződése szerint elvállalt és végzett autóbusszal történő személyszállítás során előforduló olyan káresemények tekintetében, melyek az utasokkal és azok vagyontárgyaival kapcsolatos káresemények során felmerülnek, illetve az ezen esetekre vonatkozó fizetési kötelezettséggel kapcsolatban.

Mivel a vonatkozó jogszabály szerint az áru- és személyfuvarozók kizárólag kezesi biztosítás birtokában végezhetik szállítói tevékenységüket, így Ön akkor jár a legjobban, ha oldalunkon keresztül árajánlatot kér. Megkeresését követően mi gyorsan felvesszük Önnel a kapcsolatot és közösen megkeressük a legjobb lehetőségeket.