biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz csoportos személybiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A mai világban az a cégvezető gondolkodik előrelátóan és helyesen, aki felismeri, hogy mekkora biztonságot és segítséget jelent dolgozóinak egy biztosítás. Az Allianz csoportos személybiztosítás egy kiváló módozat a munkavállalók biztosítására, hiszen gyakran megtörténik, hogy amikor sajnálatos módon baleset miatt egy dolgozó kiesik a munkából, akkor fedezik fel, mekkora hiányt jelent távolléte és egy megfelelő biztosítással milyen könnyű éreztetni vele, hogy munkáltatója megbecsüli, gondoskodik róla. Ezzel a megoldással ugyanis egy váratlan esemény során a vállalat a biztosításon keresztül komoly anyagi támasza lehet alkalmazottainak és egész családjuknak.

Kérjen árajánlatot online - itt!

Az Allianz csoportos személybiztosítás egy kellően modern konstrukció, a mai igényeknek megfelelően állíthatók össze a csomagok, melyek egy komplex életbiztosításon felül egészség- és balesetbiztosítást is tartalmaznak. A szolgáltatás minőségét garantálja az Allianz több évtizedes működéséből és közel 75 országban való szolgáltatási tevékenységéből összegyűjtött szakmai tapasztalat, valamint régebbi szolgáltatásainak folyamatos továbbfejlesztése a piaci igényeknek megfelelően.

A módozat abszolút megfelelő teljes körű megoldást biztosít vállalkozónak és munkavállalónak egyformán, mert az ismert csomagokhoz képest jóval kedvezőbb áron, sokkal szélesebb körű szolgáltatást kínál bármely eredetű haláleset, baleset bekövetkezésekor, vagy egy sajnálatos halálesetnél is anyagilag kedvező módon tudja a munkavállaló családját segíteni.

A szolgáltatás természetesen a világ akármelyik táján történő esemény során érvényes, tehát az Allianz csoportos személybiztosítással a munkavállaló bár hová utazik, védelemben részesül. Előnyös tulajdonsága a csomagnak, hogy minden szerződésre vonatkozóan olyan értékkövetési módszert dolgozott ki a társaság, mellyel az infláció mértékétől függetlenül a biztosítási összeg mindenkor megtartja értékét.

Az Allianz csoportos személybiztosítás igen kedvező modulokból állítható össze, minden személy esetében egyénre alakítható ki a konstrukció. Így ezzel a biztosítással könnyedén elérhető, hogy a munkaadónak és a dolgozónak egyformán a legkedvezőbb szolgáltatás kerüljön összeállításra. A kiváló szerződéses pontok arra is lehetőséget adnak, hogy a munkavállaló képzettségének, vállalatnál betöltött kulcsszerepének megfelelően nagyobb értékű biztosítást köthessen rá a cég. A mellett, hogy a személybiztosítás egyénre szabható, a módozat megkötésekor a cégvezetőnek lehetősége van arra, hogy egy szerződésen belül az Allianz csoportos személybiztosítást több dolgozójára együttesen kösse meg. Ezen belül persze több csoportra oszthatók a szerződés keretében biztosítottak, például differenciálhatók a biztosítási összegek. A konstrukcióval az is megoldható, hogy amikor a szerződésen belül biztosítottak közül egy személy kilép a vállalattól, a rá vonatkozó biztosítási fedezetet azonnal ki lehet terjeszteni a helyébe lépő újonnan felvett munkavállalóra. Ez annyit jelent, hogy minden féle szerződés módosítás nélkül a munkaadónak jogában áll az adott személyre kötött személybiztosítást bár mikor megszüntetni, vagy csoporton belül a fedezetet áttenni egy másik személyre.

A csoportos személybiztosítás igen kedvező pontja, hogy évente, de akár negyedévente is díjelszámolás történik, a szerződés megkötésének másnapján már érvényes a biztosító kockázatviselése, de igen nagy kedvezményt és könnyebbséget jelent az is, hogy a csoportból való ki- és belépés minden külön módosítás nélkül történhet, tulajdonképpen egyszerű névcserével, ezen kívül pedig az egészség biztosítási és  életbiztosítási (haláleseti) modulokra vonatkozóan nincs várakozási idő.

Az Allianz csoportos személybiztosítás azért is ajánlható bármely cégnek, vállalkozásnak, mert az ide vonatkozó adójogszabályok is kedvezővé teszik a módozatot, hisz a munkaadó által dolgozójára kötött baleset-, élet-, vagy betegségbiztosítás, vagyis csoportos kockázati biztosítás díjának a havonta egy biztosított személyre eső része a minimálbér harminc százalékáig mindkét fél tekintetében járulék- és adómentes. A baleset- és betegségbiztosítással összefüggően előforduló jövedelempótló szolgáltatásra fordított összeg tekintetében a kereset nélküli időtartamra a napi tizenötezer forint feletti rész adóköteles, az összes többi rész mentes az adó alól.

Ha Ön vállalkozó, cégvezető és sokat számít dolgozóinak megbecsülése, csak lépjen be oldakunkra, ahol részletes információt talál az Allianz csoportos személybiztosításról, s amennyiben sikerült kiválasztani, összeállítani az egyes munkavállalókra megkötendő csomagot, akár azonnal szerződhet is közreműködésünkkel.