biztoshely biztositas

Allianz kötelező biztosítás kalkulátor illetve biztosítás kötés, váltás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Allianz Biztosító Magyarország piacvezető biztosítója. Tőke erejénél fogva, illetve a tulajdonos nagy múltra visszavezethető nemzetközi tapasztalatának köszönhetően, partnerünk szolgáltatásaival lefedi a biztosítási piac minden szegmensét. Lakossági ügyfeleinek ugyanúgy, mint vállalati partnereinek a legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtására törekszenek. Előtérben van Társaságnál az a törekvés, hogy mindenki számára élethelyzetükhöz és igényeikhez igazodó termékeket tudjanak kínálni. A kiélezett piaci körülmények között folyamatosan keresik az új üzleti lehetőségeket, melynek köszönhetően termékeik, szolgáltatásaik mind kifinomultabban, és személyre szabhatókká váltak. A folyamatos termékfejlesztésekkel, technikai újításokkal egyrészt ügyfeleik elégedettségét kívánják kivívni, másrészt ezzel igyekszenek megőrizni kiemelkedő piaci pozíciójukat. Ez az üzletpolitika érezhető a kötelező biztosítások kondícióinak kialakításán is. Természetesen az egyszerű és érthető termék struktúra ellenére hasznos eszköz a legkedvezőbb ajánlat kiválasztásánál az Allianz kötelező biztosítás kalkulátor.


A kötelező biztosítások fejlesztésénél érezhetők azok az irányelvek, melyek magát az Allianz biztosítót jellemzik. Ügyfélközpontúság, személyre szabhatóság, egyszerűség, egyszerű, gyors ügyintézés. A fejlett technikai háttérnek köszönhetően az internet segítségével mind egyszerűbb a kapcsolattartás. A kedvező díjak mellett több féle kiegészítő biztosítással állnak ügyfeleik rendelkezésére. Az Allianznál is találkozhatunk a mindinkább népszerű árukapcsolással, de természetesen a különböző kedvezmények és akciók is megtalálhatók a kínálatban. Ahhoz, hogy jó döntést tudjon hozni feltétlenül ajánlatos használni az Allianz kötelező biztosítás kalkulátor adta segítséget. A hamarosan induló kampány bizonyára fog meglepetéseket is tartalmazni az Allianz részéről is, mert nagy a tétje az elkövetkezendő 60 napnak. A harc nem ismeretlen fogalom számukra. Harc az ügyfelek bizalmának elnyeréséért.

Természetesen nincs könnyű helyzetben az ügyfél, amikor el akar igazodni a biztosítók által kínált ajánlatok között. Ebben vagyunk segítségére mi a Biztos hely biztosítási portál. Keressen minket, mert nálunk megtalál minden ajánlatot, és nem utolsó sorban díjszámoló rendszerünk igénybevételével egyszerűen megtalálhatja az önnek legkedvezőbb ajánlatot. Segítségére vagyunk abban is, hogy a lehető legtöbb kedvezményt igénybe vehesse, összegyűjtöttünk önnek minden fontos információt, hogy megkönnyítsük a döntését. Állunk rendelkezésére tanácsadással is, és természetesen nálunk gyorsan, egyszerűen meg is kötheti szerződését. A továbbiakban rendelkezésére állunk esetleges kárrendezéssel kapcsolatban is. Keressen bizalommal minket.

Néhány alapvető információ a kötelező biztosításról:

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (Kgfb), egyszerűbben kötelező biztosítás az üzembentartók által harmadik félnek okozott károkat fizeti meg a károsult számára a károkozó helyett. A kötelező biztosítás kötelező voltát törvény szabályozza, minden biztosító számára azonos feltételeket szab meg, szabályozás és kártérítési limit esetén is. Önrészesedés nincs. A kötelező biztosítás kategóriái egészen 2010 év végéig hengerűrtartalom (cm3), 2011 január 1-től teljesítmény (kilowatt) alapján kerül besorolása. A biztosítók minden év október 30-án teszik közzé a jövő évi díjakat egységesen, azaz akkor indul a kampány az ügyfelekért. A rendszer alapvető eleme a bónusz-malusz besorolás, amely a balesetmentes vezetést jutalmazza, a károkozást bünteti, amelyet a biztosítási díjban jelenítenek meg.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860