biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz kötelező biztosítás kalkulátor illetve biztosítás kötés, váltás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz Biztosító Magyarország piacvezető biztosítója. Tőke erejénél fogva, illetve a tulajdonos nagy múltra visszavezethető nemzetközi tapasztalatának köszönhetően, partnerünk szolgáltatásaival lefedi a biztosítási piac minden szegmensét. Lakossági ügyfeleinek ugyanúgy, mint vállalati partnereinek a legmagasabb szintű szolgáltatás nyújtására törekszenek. Előtérben van Társaságnál az a törekvés, hogy mindenki számára élethelyzetükhöz és igényeikhez igazodó termékeket tudjanak kínálni. A kiélezett piaci körülmények között folyamatosan keresik az új üzleti lehetőségeket, melynek köszönhetően termékeik, szolgáltatásaik mind kifinomultabban, és személyre szabhatókká váltak. A folyamatos termékfejlesztésekkel, technikai újításokkal egyrészt ügyfeleik elégedettségét kívánják kivívni, másrészt ezzel igyekszenek megőrizni kiemelkedő piaci pozíciójukat. Ez az üzletpolitika érezhető a kötelező biztosítások kondícióinak kialakításán is. Természetesen az egyszerű és érthető termék struktúra ellenére hasznos eszköz a legkedvezőbb ajánlat kiválasztásánál az Allianz kötelező biztosítás kalkulátor.


A kötelező biztosítások fejlesztésénél érezhetők azok az irányelvek, melyek magát az Allianz biztosítót jellemzik. Ügyfélközpontúság, személyre szabhatóság, egyszerűség, egyszerű, gyors ügyintézés. A fejlett technikai háttérnek köszönhetően az internet segítségével mind egyszerűbb a kapcsolattartás. A kedvező díjak mellett több féle kiegészítő biztosítással állnak ügyfeleik rendelkezésére. Az Allianznál is találkozhatunk a mindinkább népszerű árukapcsolással, de természetesen a különböző kedvezmények és akciók is megtalálhatók a kínálatban. Ahhoz, hogy jó döntést tudjon hozni feltétlenül ajánlatos használni az Allianz kötelező biztosítás kalkulátor adta segítséget. A hamarosan induló kampány bizonyára fog meglepetéseket is tartalmazni az Allianz részéről is, mert nagy a tétje az elkövetkezendő 60 napnak. A harc nem ismeretlen fogalom számukra. Harc az ügyfelek bizalmának elnyeréséért.

Természetesen nincs könnyű helyzetben az ügyfél, amikor el akar igazodni a biztosítók által kínált ajánlatok között. Ebben vagyunk segítségére mi a Biztos hely biztosítási portál. Keressen minket, mert nálunk megtalál minden ajánlatot, és nem utolsó sorban díjszámoló rendszerünk igénybevételével egyszerűen megtalálhatja az önnek legkedvezőbb ajánlatot. Segítségére vagyunk abban is, hogy a lehető legtöbb kedvezményt igénybe vehesse, összegyűjtöttünk önnek minden fontos információt, hogy megkönnyítsük a döntését. Állunk rendelkezésére tanácsadással is, és természetesen nálunk gyorsan, egyszerűen meg is kötheti szerződését. A továbbiakban rendelkezésére állunk esetleges kárrendezéssel kapcsolatban is. Keressen bizalommal minket.

Néhány alapvető információ a kötelező biztosításról:

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (Kgfb), egyszerűbben kötelező biztosítás az üzembentartók által harmadik félnek okozott károkat fizeti meg a károsult számára a károkozó helyett. A kötelező biztosítás kötelező voltát törvény szabályozza, minden biztosító számára azonos feltételeket szab meg, szabályozás és kártérítési limit esetén is. Önrészesedés nincs. A kötelező biztosítás kategóriái egészen 2010 év végéig hengerűrtartalom (cm3), 2011 január 1-től teljesítmény (kilowatt) alapján kerül besorolása. A biztosítók minden év október 30-án teszik közzé a jövő évi díjakat egységesen, azaz akkor indul a kampány az ügyfelekért. A rendszer alapvető eleme a bónusz-malusz besorolás, amely a balesetmentes vezetést jutalmazza, a károkozást bünteti, amelyet a biztosítási díjban jelenítenek meg.