Allianz Közúti árufuvarozók kezesi biztosítása

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Azok a vállalkozások, egyéni vállalkozók, akik árufuvarozási tevékenységet folytatnak, az engedély kiváltásakor kell, hogy rendelkezzenek egy igazolással a pénzügyi teljesítésüket illetően. Ennek az elvárásnak teljes mértékben megfelel az Allianz Közúti árufuvarozók kezesi biztosítása.

A módozatra szerződhet bármely közúti árufuvarozást végző szervezet, illetve természetes személy. A fedezet a fuvarozói tevékenység időtartama alatt kiterjed azokra a káresetekre, melyek a megbízó részéről fuvarozónak átadott vagyontárgyakban keleteznek a biztosított tevékenységi körébe sorolható okok miatt a szállításra átvett áruban sérülés vagy elveszés során bekövetkező fizetési kötelezettség tekintetében.

Kérjen árajánlatot online itt: KÁF árajánlat kérés

A szakmán belül minden árufuvarozó tisztában van azzal, hogy a közúti árufuvarozók kezesi biztosítása nélkül nem kap engedélyt, ehhez elengedhetetlenül szükség van a szolgáltatás nyújtásához.

A kezesi biztosítás szerződésének létrejöttéhez elegendő, ha fellép honlapunkra, ahol néhány adat megadása után segítségünkkel, közreműködésünkkel pár perc alatt létrejöhet a biztosítás kötés. Itt tehát szükséges megadni a fuvarozásra használt gépjármű vagy gépjárművek össz teherbírását és rendszámát, a vállalkozás cégjegyzékszámát, illetve a vállalkozói igazolvány számát, a számlavezető bank nevét és a számlaszámot. Amint a kalkulátor által kért adatok beírásra kerülnek és részünkre érkezik egy alkuszi megbízás, minden további adminisztrációs terhet leveszünk az Ön válláról.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860