biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz Közúti árufuvarozók kezesi biztosítása

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Azok a vállalkozások, egyéni vállalkozók, akik árufuvarozási tevékenységet folytatnak, az engedély kiváltásakor kell, hogy rendelkezzenek egy igazolással a pénzügyi teljesítésüket illetően. Ennek az elvárásnak teljes mértékben megfelel az Allianz Közúti árufuvarozók kezesi biztosítása.

A módozatra szerződhet bármely közúti árufuvarozást végző szervezet, illetve természetes személy. A fedezet a fuvarozói tevékenység időtartama alatt kiterjed azokra a káresetekre, melyek a megbízó részéről fuvarozónak átadott vagyontárgyakban keleteznek a biztosított tevékenységi körébe sorolható okok miatt a szállításra átvett áruban sérülés vagy elveszés során bekövetkező fizetési kötelezettség tekintetében.

Kérjen árajánlatot online itt: KÁF árajánlat kérés

A szakmán belül minden árufuvarozó tisztában van azzal, hogy a közúti árufuvarozók kezesi biztosítása nélkül nem kap engedélyt, ehhez elengedhetetlenül szükség van a szolgáltatás nyújtásához.

A kezesi biztosítás szerződésének létrejöttéhez elegendő, ha fellép honlapunkra, ahol néhány adat megadása után segítségünkkel, közreműködésünkkel pár perc alatt létrejöhet a biztosítás kötés. Itt tehát szükséges megadni a fuvarozásra használt gépjármű vagy gépjárművek össz teherbírását és rendszámát, a vállalkozás cégjegyzékszámát, illetve a vállalkozói igazolvány számát, a számlavezető bank nevét és a számlaszámot. Amint a kalkulátor által kért adatok beírásra kerülnek és részünkre érkezik egy alkuszi megbízás, minden további adminisztrációs terhet leveszünk az Ön válláról.