Allianz Motor casco biztosítás

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Az Allianz Motor casco biztosítás nagy előnye, hogy ezt a módozatot határozott időre is lehet kötni. Tehát aki biztos benne, hogy az őszi – téli hónapokban nem használja motorkerékpárját, az szezonális időszakra is szerződhet, így nem kényszerül felesleges kiadásra, ha járműve a garázsban áll. E mellett kedvező az is,hogy a Motor casco alapbiztosítása már önmagában fedezetet nyújt a legtöbb extrára és széria tartozékra, ezért ezek biztosításához nem kell külön kiegészítő modult fizetni. Az elektroakusztikus berendezésekre, CD-re, rádióra már az alapbiztosítással fedezet nyerhető 100 ezer forintos összeghatárig, de kiterjed a kötelezettségvállalás azokra a vagyonvédelmi berendezésekre is, melyek beépítettségét az ügyfél igazolni tudja.

Kérjen árajánlatot online - itt!

Igen jó módozata ez az Allianz Biztosítónak, hisz a csomag már 10 százalék önrésszel köthető. Az Allianz Motor casco biztosítással szerződhetünk motorkerékpáron kívül akár moped autóra és motoros triciklire vonatkozóan is. Nem lehet azonban e konstrukcióban cascót kötni versenyre tervezett crossmotorokra, quadokra, egyedileg épített motorokra és segédmotoros kerékpárra sem. Az Allianz Motor casco biztosítás különösen kedvező lehet azon ügyfeleknek, akiknek már van a társaságnál lakásbiztosításuk, de kedvezménnyel jutalmazzák azokat az üzembentartókat is, akik balesetmentesen vezetnek, mivel kötelezővel történő együttkötés esetén a bónusz besorolás alapján igen magas engedményt kaphatnak. Nagy segítséget jelenthet egy váratlan eseménynél a szerződés azon pontja, mely alapján a hazai szállítási és mentési költséget a Motor casco százezer forintig téríti.

A piacon igen kevés olyan casco szolgáltatást találni, mely a motorosoknak kedvezne a szezonjellegű kötési lehetőséggel, az Allianz Motor casco biztosítás abszolút megfelel a motoros társadalom igényeinek, főleg mert ezeknél a szerződéseknél mód van választani egy éves, vagy fél éves kötést. Bármelyik csomag mellett döntünk, már az alapbiztosítással fedezettel rendelkezünk akár elemi kár esetén, akár pedig lopáskár előfordulásakor.

A Motor cascót a felsoroltakon kívül is kedvezőbbé tehetjük akkor, ha a díjat folyószámláról fizetjük, vagy akkor is, hogyha e mellé a biztosítás mellé a kötéstől számított egy hónapon belül más fajta biztosításra is szerződünk az Allianznál.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860