biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz Motor casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Allianz Motor casco biztosítás nagy előnye, hogy ezt a módozatot határozott időre is lehet kötni. Tehát aki biztos benne, hogy az őszi – téli hónapokban nem használja motorkerékpárját, az szezonális időszakra is szerződhet, így nem kényszerül felesleges kiadásra, ha járműve a garázsban áll. E mellett kedvező az is,hogy a Motor casco alapbiztosítása már önmagában fedezetet nyújt a legtöbb extrára és széria tartozékra, ezért ezek biztosításához nem kell külön kiegészítő modult fizetni. Az elektroakusztikus berendezésekre, CD-re, rádióra már az alapbiztosítással fedezet nyerhető 100 ezer forintos összeghatárig, de kiterjed a kötelezettségvállalás azokra a vagyonvédelmi berendezésekre is, melyek beépítettségét az ügyfél igazolni tudja.

Kérjen árajánlatot online - itt!

Igen jó módozata ez az Allianz Biztosítónak, hisz a csomag már 10 százalék önrésszel köthető. Az Allianz Motor casco biztosítással szerződhetünk motorkerékpáron kívül akár moped autóra és motoros triciklire vonatkozóan is. Nem lehet azonban e konstrukcióban cascót kötni versenyre tervezett crossmotorokra, quadokra, egyedileg épített motorokra és segédmotoros kerékpárra sem. Az Allianz Motor casco biztosítás különösen kedvező lehet azon ügyfeleknek, akiknek már van a társaságnál lakásbiztosításuk, de kedvezménnyel jutalmazzák azokat az üzembentartókat is, akik balesetmentesen vezetnek, mivel kötelezővel történő együttkötés esetén a bónusz besorolás alapján igen magas engedményt kaphatnak. Nagy segítséget jelenthet egy váratlan eseménynél a szerződés azon pontja, mely alapján a hazai szállítási és mentési költséget a Motor casco százezer forintig téríti.

A piacon igen kevés olyan casco szolgáltatást találni, mely a motorosoknak kedvezne a szezonjellegű kötési lehetőséggel, az Allianz Motor casco biztosítás abszolút megfelel a motoros társadalom igényeinek, főleg mert ezeknél a szerződéseknél mód van választani egy éves, vagy fél éves kötést. Bármelyik csomag mellett döntünk, már az alapbiztosítással fedezettel rendelkezünk akár elemi kár esetén, akár pedig lopáskár előfordulásakor.

A Motor cascót a felsoroltakon kívül is kedvezőbbé tehetjük akkor, ha a díjat folyószámláról fizetjük, vagy akkor is, hogyha e mellé a biztosítás mellé a kötéstől számított egy hónapon belül más fajta biztosításra is szerződünk az Allianznál.