biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz Síbiztosítás - Termékismertető és biztosítás kötés

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Remek biztosítási módozat az Allianz Síbiztosítás a téli sportok kedvelőinek, amikor külföldi útra mennek, már akár 290 forintos napi összegért megköthető. A szolgáltatáson belül három féle csomag választható:az Ezüst, Arany vagy Platina konstrukció, és mindhárom módozat limit nélküli hegyi mentési modult tartalmaz. A Platina csomag megkötésekor 300, az Arany módozatnál 200 euróig térít a biztosító, amennyiben egy sajnálatos baleset vagy betegség megakadályozza abban, hogy az előre kifizetett síbérletet használni tudja. Amikor pedig a téli sport űzése közben anyagi kárt okoz valakinek mind az Arany,mind a Platina csomag esetében a társaság 200 euróig átvállalja a kártérítést.

Számolja ki utasbiztosításának díját itt!

Az Allianz Síbiztosítás szerződéses feltételei szerint a biztosított vagyontárgyak körébe tartoznak a sportruházatok, védőeszközök, a poggyászok, valamint a sporthoz használt felszerelések. A szolgáltatás bármelyik csomagját választva az ügyfél állandó segélyszolgáltatásra számíthat a nap 24 órájában, méghozzá magyar nyelven, ami igen nagy segítséget jelent, ha egy idegen országban kerülünk nehéz helyzetbe.

Ha már késésben van és csak utolsó pillanatban jut eszébe, hogy nem biztosította magát és családját egy téli út előtt, akár az indulás előtt két órával is módjában áll szerződést kötni. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy oldalunkon keresztül a kalkulátor programmal gyorsan kiválasztja, melyik csomag felel meg legjobban, majd egy alkuszi megbízást küld felénk és már intézzük is a kötést.

A Síbiztosítás díja kiegyenlíthető bankkártyával interneten keresztül, és ez után pár perc múlva le is töltheti kötvényét, így már semmi akadálya az indulásnak. Hogyha Ön már rendelkezik az Allianznál más fajta olyan biztosítással, melyek a szerződésben meg vannak jelölve, abban az esetben igen nagy kedvezményként a Síbizotosítás térítésének felső limitét a társaság megemeli tíz százalékkal.