biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Allianz tűz és elemi kár biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Minden cégtulajdonos biztonságban tudhatja vállalkozását, ha szerződést köt az Allianz tűz és elemi kár biztosításra. Ez a konstrukció teljes fedezetet biztosít a legtöbbször előforduló kockázatok esetére, mivel a leggyakoribb biztosítási események az elemi károk miatt keletkeznek.

Érdekli a termék? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A módozat támogatja a szolgáltatásból és termelésből élő vállalatok működésének folyamatosságát, mert minden olyan káresetre vonatkozóan biztosított lesz a cég, melynek során kár keletkezik a biztosítás alá vont vagyontárgyakban, termékekben. Ide sorolhatók e szerint az árukészletek, forgóeszközök, az ingatlanok, a gépek, berendezések és eszközök, melyek a termeléshez használatosak.

Az Allianz tűz és elemi kár biztosítást minden gazdálkodó szervezet megkötheti, legyen betéti társaság, kft, Nyrt vagy Zrt, de egyesületek és alapítványok is élhetnek ezzel a lehetőséggel. Az alapbiztosítás védelmet garantál robbanás-, tűz- és összeroppanás esetére, ehhez pedig számtalan kiegészítő rendelhető hozzá. Így az alapbiztosítás mellé választhatunk földrengéskár biztosítást, légi járművek és ismeretlen földi járművek által okozott károkra vonatkozó biztosítást, természeti elemi károk esetére kiegészítő biztosítást, villámcsapás másodlagos hatása elleni biztosítást, hozzárendelhető olyan kiegészítő, mellyel technológiai csővezetékek töréséből eredő károkra nyerünk fedezetet, de kiterjeszthető a kockázatviselés vandalizmusra és üveg biztosításra szintén.

Igen jó konstrukció állítható össze akkor, ha a tűz- és elemi kár biztosítás mellé kötünk még üzemszünet-, betöréses lopás és rablásbiztosítást, mert ezek együttes igénybevételével teljes körű fedezetre számíthatunk, ha baj történik.

Honlapunkra belépve a biztosítási árajánlat kérő kalkulátor használatával percek alatt összeállítható a legjobb Allianz tűz és elemi kár biztosítási csomag. Egy megbízás keretében átvállaljuk az összes adminisztrációs feladatot, Önnek csak annyi a teendője, hogy a szükséges cégadatokat megadja, majd pontosítjuk a kívánt szolgáltatás tartalmát és rövid idő alatt hozzájuthat szerződéséhez, biztosítási kötvényéhez.