biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Biztosítás kötés Nagykanizsa - Kötelező, casco és lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A biztonság, mint szó annyit tesz, védeni az idegen vagy külső károsodások ellen, tehát a biztosítás is azzal a céllal jött létre, hogy anyagi biztonságot nyújtson azoknak, akik megkötik a szerződést. Az internet haszna a gyorsaság és az elérhetőség bármely időpontban és bármely területről, ahol rendelkezünk ezzel az eszközzel. Ezért is könnyű megkötni biztosítását honlapunkon keresztül akár Nagykanizsáról. Azok az ügyfelek, akik a casco, lakás és kötelező biztosítás felől érdeklődnek biztosak lehetnek benne, hogy itt nagyon sok lehetőség és módozat közül tudnak majd válogatni a szerződéses feltételek és a díjak tekintetében egyaránt.

A lakásbiztosítás megkötésénél nagy szempont az ár, és a cserébe járó juttatás, de itt olcsó biztosításhoz juthat, ami ellenében viszont remek szolgáltatást kap, szinte védve minden fajta külső behatolástól vagy természeti csapástól. Ha egy ingatlanra szeretnénk biztosítást kötni, akkor a biztosítási díj számításánál figyelembe veszik az ingatlan értékét, állapotát.

A gépjárművel rendelkező nagykanizsai ügyfelek is élhetnek a casco nyújtotta lehetőségekkel. A casco egy olyas biztosítási fajta, amelyik fedezetet nyújt az autóban keletkezett kárra még akkor is, ha ezt mi magunk okozzuk, vagy netán ismeretlen személy a károkozó. A casco majdnem olyan lényeges, mint a kötelező biztosítás, csak itt mi választhatjuk meg, hogy meg szeretnénk-e kötni az adott biztosítást vagy sem.

Az autóbiztosítások sorába beletartozik a kötelező biztosítás, amit mindenkinek, aki tulajdonos, vagy üzembentartó, kötelező megkötni. Azért kötelező, mert ez a szolgáltatás fedezi az általunk másnak okozott károkat, tehát a kötelező biztosítás birtokában, amikor bajt okozunk, legalább annyi könnyebbséggel számolhatunk, hogy az összeget nem saját zsebből kell kifizetnünk. Fontos tudni, hogy egy esetleges közúti ellenőrzésénél vagy, ha esetleg baleset következik be, akkor amennyiben a rendőri intézkedéskor kiderül, hogy nincs érvényes kötelező gépjármű felelősségbiztosításunk, igen rosszul jöhetünk ki a szituációból, hisz nem csak pontvesztéssel, vagy más szankciókkal járhat ez, de még jókora pénzbüntetéssel is.

Ne tétovázzon hátakkor sem, ha Ön Nagykanizsa közelében él, lépjen fel honlapunkra, ahol mind a három biztosítási szolgáltatásról teljes körű tájékoztatást kap, ráadásul az adott kalkulátorok használatával azonnal szerződést is köthet a választott módozatra.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!