biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

CIG Pannónia Biztosító fax szám, telefonszám, cím, e-mail cím elérhetőség

Kérjük értékeljen minket...
3.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A CIG Pannónia Biztosító választása esetén egy biztosítás váltás során nincs szükség arra, hogy hosszú percekig keresgéljen a neten mert  a Biztoshely Biztosítási Portál oldalán egyetlen kattintással azonnal megleli bárki a cég postai címét, fax- és telefonszámát. Erre szüksége lehet, ha Ön például a társaság ügyfele és olyan ügyet kell intéznie, melyet csak közvetlenül az adott biztosítóval tehet meg. Biztosításra mindenkinek szükséges és lehetősége van, akár a CIG Pannónia Biztosítóval, mely szerződést rajtunk keresztül meg is lehet kötni. Jobb az előre ki nem számítható dolgokra időben felkészülni és erre a legtermészetesebb megoldás egy egy jó konstrukciójú biztosítás megkötése.


CIG Pannónia Biztosító Nyrt  fax szám: 06-1- 209-9007 

Telefonszám: 06-1- 510-0100 

E-mail cím:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Ügyfélszolgálat email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postázási cím:  1502 Budapest Pf. 516

Nagyon lényeges dolog, hogy mi bármilyen fajta biztosítási ügyintézés esetén rendelkezésre állunk, akár új szerződéskötésről, akár pedig váltásról van szó. Aki a mi közreműködésünket választja és így szerződik új biztosítóval, garantáltan minden adminisztrációs teendő megfelelően és határidőre el lesz intézve.  Itt nálunk több, mint tíz különböző biztosító ajánlatát láthatja együtt, egy jól áttekinthető táblázatban, nem nehéz dönteni, mert a kalkulátor is segíti ebben Önt. Arról nem is beszélve, hogy aki velünk köt biztosítást az interneten keresztül, azt online kötési kedvezménnyel is jutalmazzuk.