biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Cig Pannónia életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Cig Pannónia Biztosító Zrt egyike a teljesen magyar tulajdonban lévő biztosítóknak. Alapítása 2007-ben történt, tehát még nagyon fiatal társaság, de eredményei ezt meghazudtolják. Mind termékkínálata, mind részesedése a biztosítási piacból dinamikusan növekszik, annak ellenére, hogy a gardasági környezet nem volt a legkedvezőbb az elmúlt években. Folyamatosan fejlesztik az értékesítői hálózatot, piac,- és ügyfélérzékeny a termékfejlesztésük, előtérben van a családcentrikus, gondoskodó hozzáállás. Céljaik között szerepel, hogy az életbiztosítások területén hazánkban piacvezetők legyenek. A haza munka mellett terjeszkednek a környező országokban, ahol szintén célként van megjelölve a meghatározó jelenlét.


A Cig Pannónia életbiztosítások között is megtalálhatjuk a vegyes, kockázati, és befektetés jellegű termékeket. A kockázati életbiztosítás jellemzője, a köthetőség korhatárának széles keretek között mozogása, a rugalmas díjfizetési feltételek, a kedvező kifizetési feltételek, az értékkövetési lehetőség, és nem utolsó sorban a választható biztosítási időtartam. Ezzel szemben a megtakarítási, illetve befektetési elemet is tartalmazó Cig Pannónia vegyes életbiztosítás jellemzői, hogy biztosan kifizetéssel szűnik meg, kiegészítő biztosítás megkötése nélkül balesetből fakadó rokkantságra, illetve kritikus betegségekre is kiterjeszthető a hatálya, orvosi vizsgálat nélkül is megköthető, kedvező díjfizetési lehetőségek, és kiszámíthatóság. A befektetéses Cig Pannónia életbiztosítások fontos jellemzője a fentieken kívül a kedvező adózási feltételek, a magas hozam, rugalmasság. Mindegyik életbiztosítás típusból nagy választékkal áll a Cig Pannónia Biztosító Zrt az ügyfelei rendelkezésére.

Tudjon meg többet a Cig Pannónia életbiztosításokról oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon. Ne döntsön addig, amíg minden szükséges információ birtokában nincs. Vegye igénybe honlapunk nyújtotta kényelmet, és az információk mellett használja ki a díjszámoló kalkulátorban rejlő lehetőségeket. Kedvező áron bocsátjuk rendelkezésére. Segítségével kiszámíthatja, hogy a kiválasztott Cig Pannónia életbiztosítás díja mennyi lesz, sőt még arra is van lehetősége, hogy összehasonlítsa több biztosító életbiztosítási termékének a díjazásával. természetesen rendelkezésére állunk személyesen is. Csak egy email, és mi máris visszahívjuk önt. Engedje meg, hogy segíthessünk önnek. Ne feledje, hogy nálunk meg is kötheti a szerződését. Mi nem a biztosítókat képviseljük, hanem az ön érdekeit. Várjuk megtisztelő jelentkezését.
 
Az életbiztosítások legalapvetőbb feladata, hogy egy személy elhalálozása esetén segítséget, támogatást biztosítson azok számára, akik valamilyen kapcsolat folytán kötődtek, illetve függtek attól, aki életét vesztette. Természetesen manapság egy életbiztosítás ennél sokkal összetettebb, illetve sokkal tágabb szolgáltatást nyújt. Ahogyan az élet, a társadalom, és velük együtt az emberek igényei változnak, úgy változik az életbiztosítás is, hogy válaszolni tudjon az aktuális kihívásokra. Megkülönböztethetünk kockázati, és vegyes életbiztosításokat. Az életbiztosítások az emberi élet különböző szakaszainak kihívásaihoz kapcsolódnak, hogy az aktuális emberi problémák, nehézségek legyőzésében nyújtsanak segítséget. Ahogyan más a szükséglete egy élete elején álló fiatalnak, illetve egy nyugdíjazás előtt álló embernek, úgy a nekik szóló életbiztosítási termékek is mások, mondhatjuk testreszabottak.