biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Cig Pannónia Nyugdíjbiztosítás kötés és a termék bemutatása

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Egyre jobban várták a biztosítók, hogy hatályba jöjjön az új törvény és egyből piacra dobták az új nyugdíjbiztosításokat. Nem volt szó róla miként vélekednek a bevételekről, de azt mondták, hogy maradni fog hely a többi konstrukciónak is. Amikor megjelent az új törvény a nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatban, tehát az adókedvezményekről szóló szabály, akkor az itthoni biztosító cégek egyből piacara dobták új termékeiket, hogy minél nagyobb közönség tudja elérni azt. A CIG Pannónia Nyugdíjbiztosítás tele van új ötletekkel és lehetőségekkel.

Online árajánlat kérés

Ha az ügyfél megszerzi a társadalombiztosítási nyugellátásra való jogosultságot, akkor adókedvezményt kaphat a nyugdíjbiztosításra. De ha az egészségi állapota 40%-ban romlik, akkor is kap adókedvezményt az illető.  Ilyen szolgáltatás még nem volt fellelhető a magyar piacon, tehát ez egy újdonságnak számít. Az a véleménye szinte minden biztosítónak, hogy az adókedvezmény belépésével megváltoznak a helyzetek és nem lesz versenyhátrány a nyugdíjcélú megtakarításoknál. A biztosító társaságok nagy reményekkel néznek a jövőbe, viszont nem lehet tudni, hogy mik a tényleges számok. Viszont arra számítanak, hogy egyre többen fognak ehhez a lehetőséghez fordulni. Ezeknél a merőben új biztosítási csomagoknál újfajta unit linked és teljesen eddig meglévő és hagyományos kamatgaranciával rendelkező szerződések is megtalálhatóak. A cégek két dolgot remélnek igazán, hogy az egyik célcsoport lehet az 50-es éveiben járó ügyfelek, valamint remélik azt is, hogy a fiatalabb korosztály, mint például a 30-as éveikben járók is felfigyelnek ezekre a konstrukciókra.

A fiatalabbak nagyon érdeklődnek főleg az adó kedvezmény miatt. Az viszont egy nagy talány, hogy az új szerződés hogyan fogja befolyásolni a már meglévő konstrukciókat. Azon a véleményen vannak, hogy ez a helyzet nem is lesz olyan kedvezőtlen, mert jól ki tudják pótolni egymást, azaz egyfajta kiegészítésről lesz szó. A biztosítási védelem az egyik legnagyobb szempont a NYESZ-el és a pénztárakkal szemben. Összesen 280 ezer forintos adókedvezményről is lehet szó. A nyugdíjbiztosítás fontosságát nem lehet eléggé kihangsúlyozni, mert ha nem élünk a lehetőséggel, talán megbánjuk, és ezt nem akarhatjuk. Valahogy gondoskodnunk kell magunkról idős korunkra még akkor is, hogy ha jelen helyzetünkben nem vagyunk rossz anyagi körülmények között. Az anyagi biztonság egy erős befolyásoló tényező, amit nem lehet másképp megteremteni, csak ha megfontoltan és jól végiggondolva cselekszünk.

Minden fiatal feje fölött ott lóg az a bizonyos kérdőjel, hogy majd mihez fog kezdeni az életével és, hogyan fogja ellátni magát, végül miből fog megélni majd öreg korára. Ezeket a kérdéseket nekünk kell megoldanunk nem másoknak és itt az ideje, hogy felkössük a gatyánkat és lépjünk jövőnk érdekében., mert ha halogatjuk és mindig egy másik időpontra tereljük, akkor végül megbánjuk és kifutunk az értékes időből. Az idő az egy olyan dolog, amivel nem szabad játszani, hiszen mindenki volt már olyan helyzetben, hogy valamit nem akart megtenni és halogatta aztán a végén nem volt több ideje már. Ezért kell megfontolnunk nagyon a döntéseink súlyát és felelősségteljesen előrenézni, hogy aztán elmondhassuk volt bátorságunk belevágni és nem hagytuk, hogy a lustaság legyőzzön bennünket.

A nyugdíjbiztosítással élni kell, mert ez befektetés a jövőbe, ami aztán meg fog térülni. Olyan mintha előre megalapoznánk időskori életünket, hogy ne kelljen nélkülöznünk. Mert méltatlan egy idős embernek nyomorognia miután átélt és átdolgozott egy egész életet, hogy a társadalmat felemelve legyen büszke. Tudjuk, hogy nehéz dönteni ilyen hirtelen egy ilyen nagy kérdésben, de azt mondjuk, fontolja meg, és jól gondolja át, mert lehet, hogy túl késő lesz és nem lesz több alkalma hozzá. Álljon meg egy percre és lépjen ki a nyüzsgő, kavargó, gyors mindennapokból és gondolkodjon a harmonikus és nyugodt nyugdíjas éveken, hogy mi lesz majd, ha végül megöregedik. Sajnos senkit nem kerül el az öregség, mindenkinél bekövetkezik, egyesek halogatni akarjá,k mások a csodaszert keresik, de az egyetlen megoldás a boldogságra és a harmóniára, valamint a nyugalomra idős korban az anyagi biztonság érzete.  Persze nem ez a legfontosabb, de ez is hozzátartozik ahhoz, hogy meg legyen a komfort érzetünk. Ahhoz, hogy megfelelő döntést tudjon hozni, keressen fel minket bátran és mi bármiben segítünk önnek, legyen akármilyen kérdése vagy problémája. Nem kell félnie attól, hogy esetleg valamit elront, mert a biztosítási kalkulátor segítségével mindent ki fog tudni számolni, önnek csak pár adatot kell beírnia. A kalkulátor használata igen egyszerű, nem kell mást tennie, mint párat kattintania és kész is van. Az internet megjelenésével az online biztosítások egyre több teret nyertek így ön is hozzá tud jutni szinte bárhonnan egy biztosítási csomaghoz, akár percek alatt.

Nem kell elmennie otthonról, nem kell várakoznia és sorban állnia és legfőképp nem kell a személyes ügyintézés bajaival foglalkoznia. Ezért nagyon jó választás az online biztosításkötés akkor is, ha nyugdíjbiztosításról van szó, mert könnyen elérhető, bárhonnan és könnyen megtanulható legyen akár idős vagy fiatal nem számít. Amennyiben pedig az ön tetszését épp a Cig Pannónia nyugdíjbiztosítás nyeri el, rajtunk keresztül ez is elérhető és már meg is kötheti szerződését.