biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Cig Pannónia kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A Cig Pannónia Biztosító Zrt egyike a magyar tulajdonban lévő biztosítóknak. A társaságot 2007-ben alapították, tehát egy fiatal vállalkozásról van szó. Ennek ellenére komoly piaci részesedést mondhatnak magukénak, főként az életbiztosítások területén. A magyar tulajdonosi háttér, a kitűnő helyismeret nagy előnyt jelent a külföldi többségű biztosítóval szemben. Így tudnak rugalmas és a hazai igényeknek leginkább megfelelő termékekkel megjelenni a piacon. Fontos jellemzője az üzletpolitikájuknak az innovatív, odafigyelő, ember-és családközpontú, megbízható jellemzők kialakítása és megtartása. A termékek az egész országot lefedő értékesítési hálózaton keresztül jutnak el az ügyfelekhez. Célként jelölték meg egy erőteljes piaci jelenlét kiépítését mind a hazai, mind régióban.


A Cig Pannónia kötelező biztosítás területén nem annyira a lakosság kiszolgálására összpontosít, mint inkább a vállaltok, intézmények biztosítási igényeinek kielégítésére. Ebből következően elsősorban a flotta kötelező-gépjárműbiztosítások állnak a középpontban. Mint minden biztosító, a Cig Pannónia is különféle akciókkal, kedvezményekkel áll ügyfelei rendelkezésére a kötelező biztosítások területén. Ilyen kedvezmény például a balesetmentes közlekedés jutalmazása. Jellemző még a Cig Pannónia kötelező biztosítás termékeire, hogy egyediek, az önrész nagysága választható, és természetesen különféle kiegészítő biztosítások köthetők hozzá.

Nem egyszerű dolog eligazodni a biztosítások világában, hiszen azok is egyre szerteágazóbbak, és az élet egyre nagyobb területén találkozhatunk velük. Mint minden hasonló esetben szakemberekre van szükség, akik összegyűjtenek minden adatot egy helyre, kategorizálják azokat, és tanácsokkal, ügyintézéssel állnak az érdeklődők rendelkezésére. Oldalunk a biztos hely biztosítói portál is azért jött létre, hogy mindenben, ami biztosítás az ön segítségére legyen. Kalkulátoraink segítségével rövid idő alatt megállapíthatja nem csak a Cig Pannónia kötelező biztosítás díját, hanem azon kívül az összes biztosító kötelező biztosítás tarifáját kiszámolhatja és összehasonlíthatja azokat egymással. Segítünk önnek, hogy a lehető legtöbb kedvezmény igénybe tudja venni, sőt a szerződést is online megkötheti portálunkon. Kérésére még a kárrendezésben is segítünk önnek. Vegye igénybe szolgáltatásainkat. Írjon nekünk, és hamarosan visszahívjuk önt.

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, mint ahogy a nevében benne van, egy törvény által kötelezően előírt biztosítás. Ennek a biztosításnak alapvetően az a szerepe, hogy az üzembentartók által harmadik félnek okozott kár esetén a biztosító fizeti ki annak, a gépjárműben keletkezett kárát. Fontos tudni róla, hogy nincs önrész, tehát a teljes kárt a biztosító fizeti. A gépjárművek kategorizálására 2011-ig a lóerőt használták, majd 2011. január 01.-től a kilowattórát. Jó tudni még, hogy a díjtarifák nagyságát komoly mértékben befolyásolhatja a balesetmentes vezetés, ez az alapja az úgynevezett bónusz-malusz rendszernek. Ez azt jelenti, hogy aki nem okoz balesetet azt jutalmazza a rendszer, illetve a biztosítók, ellenkező estben pedig bünteti őket.