biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Egészségprogram szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás a Generalitól

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Az Egészségprogram szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás a Generalitól lehetőséget ad arra, hogy az egészségügyi szolgáltatások igénybevételét ne egy szükséges kellemetlen rosszként éljük meg, hanem akár egy élmény legyen. Szerződéskötés esetén olyan komplex szolgáltatási csomag birtokosai lehetünk, melynek igénybevétele során azt tapasztaljuk, hogy a szolgáltatónak a mi ellátásunk a legfontosabb szempont, méghozzá első osztályú minőségben. Ezzel a konstrukcióval elfelejthetjük a sorban állást, a várólistát, de még a hálapénzt is, melyet senki nem fog elvárni tőlünk.

Egészségbiztosítás árajánlat kérés - ide kattintson!

Aki az Egészségprogram szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítást választja a Generalitól, annak az ügyfélnek arra sem lesz a továbbiakban gondja, hogy mely problémájával kit keressen fel, mivel az Egészségvonalon keresztül éjjel nappal bár mikor tanácsot kérhetünk, ráadásul a szakorvosok folyamatosan rendelnek, de még egy állapotfelmérő vizsgálatra sem kell napokat várni. Az ellátás folyamatos, rendkívül gyors és megbízható. Ilyen módszerekkel sok esetben meglehet előzni a betegség súlyosbodását, vagy akár kialakulását is megelőző felmérésekkel, kezelésekkel, és hát lássuk be,ez ma óriási kincs, mert például elkerülhető egy több napos, vagy akár hetes betegállomány,munkából való kiesés.

Lássuk, mi is az, amit a biztosított kap a pénzéért? Az Egészségprogramnak köszönhetően nemcsak a megelőzésre fektethető nagy hangsúly, de az is igen előnyös, hogy az ellátás, a kezelések kellemes, megnyugtató környezetben zajlanak, ez pedig igen csak megkönnyíti és meggyorsítja a gyógyulást. Az Egészségvonalon keresztül azonnal időpontot kérhetünk akár belgyógyászati, akár más szakorvosi vizsgálatra,laboratóriumi, és szűrővizsgálatokra egyformán. A díjban benne foglaltatik egy éves belgyógyászati szűrőprogramon való részvétel, fogászati szűrés és fogkő eltávolítás, bőrrák szűrés.

Az Egészségprogram szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás a Generalitól keretében biztosított a járóbeteg ellátás az egyes szakrendelések tekintetében, ambuláns műtétek elvégzése, egy napos sebészeti beavatkozások elvégzése,. Amennyiben a csomagot kiegészítjük családi védelemmel, akkor még további szolgáltatások vehetők igénybe, így többek között otthoni gyermek és felnőtt betegellátás, gyerekgyógyászati ellátás, terhes gondozás, sőt ebben az esetben családi kedvezmény is igénybe vehető, valamint ha a gyermek kórházi ellátásra szorul, az adott napokra a szülő költségtérítésben részesül.

A program keretében a beteg igénybe veheti az internetes e-pszichológiaszolgáltatást és VIP ellátásban is részesülhet, igény szerint. A Generali Egészségprogram csomagjával a Medicover Egészségközpontokban igénybe vett – a biztosítási fedezet alá nem tartozó – ellátásokra is húsz százalékos kedvezményt lehet nyerni. Végül, de nem utolsó sorban óriási előnye a szolgáltatásnak, hogy mivel az egészségügyi szolgáltatóknál ismeretlen a hálapénz fogalma, így a biztosítási díj megfizetése mellett semmi plusszal nem kell kalkulálni.

Az Egészségprogram szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás a Generalitól kedvező lehetőség munkáltatónak és munkaadónak is egyaránt, hisz a Munkáltatói Egészségprogram keretében lehetővé válik a munkavállaló szinte azonnali ellátása, mely nagy segítséget jelent minden félnek, hiszen a munkából való kiesés minimálisra csökkenthető. A program teljes körben fedezetet jelent a diagnosztikai felmérésektől a laborvizsgálatokon át egészen a járó beteg ellátásig, ide értve a VIP ellátást is. A szolgáltatás ráadásul minden adó- és járulék alól mentes, és a biztosítási díj teljes mértékben elszámolható, mint költség, így nem is számít bele a béren kívüli juttatások éves keretébe, a mellé is adható. A programba bevonhatók egyes dolgozók, de kiterjeszthető akár az összes munkavállalóra is az Egészségprogram. Amennyiben csoportos formában köti meg ezt a biztosításfajtát dolgozóira nézve, ez nagyon kifizetődő lehet, mivel sokkal olcsóbb lesz egy főre nézve a biztosítási díj.

Az Egészségprogram szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás a Generalitól a munkavállalókra nézve is csak előnyt jelenthet, mert ha sajnálatos betegség fordul elő, szinte azonnali ellátásban részesülhetnek, ezzel  jócskán lerövidíthető a kezelések és főként a betegállomány időszaka. A biztosítás birtokában akár egy évre előre meg lehet tervezni, mikor milyen szűrővizsgálaton kíván részt venni, ismeretlen a várólista, nincs szükség arra, hogy az idő szorítása miatt hatalmas összegekért privát orvost kelljen választania, sőt igen nagy fegyvertény a hálapénz teljesen figyelmen kívül hagyhatósága.