biztoshely biztositas

Egyre népszerűbb az éves gyakoriságú biztosítási díjfizetés

Az idei első negyedév összegzése alapján kiderült, hogy a biztosítási szokások tekintetében a legfőbb változás, hogy egyre népszerűbb az éves gyakoriságú biztosítási díjfizetés. Ennek legfőbb oka az lehet, hogy ezt a fizetési módot szinte kivétel nélkül minden biztosító nagy kedvezményekkel támogatja.

Ez egyrészt igen jól jön az ügyfeleknek, hiszen megtakarítást jelent nekik, a jelenlegi gazdasági helyzetben pedig az előre egy összegben megfizetett díj, a biztos bevétel nagy anyagi biztonságot jelent a társaságoknak. A másik előnye az éves egyszeri fizetésnek, hogy nem kell a naptárt lesni, mikor van a következő fizetési határidő.

Elsősorban a kötelező felelősségbiztosítás az a termék, melynél egyre népszerűbb az éves gyakoriságú biztosítási díjfizetés. Ebben az évben eddig a szerződő felek 40 százalékos arányban választották ezt a fizetési módot, amely ha bankkártyás fizetéssel párosul, még nagyobb megtakarítást jelent.

A növekvő éves díjfizetés talán leginkább annak köszönhető, hogy a kötelező biztosítás átlagos díja erre az évre 13000 forint alá csökkent, ami még a biztosítási adóval növelve is könnyebben kitermelhető a családi kasszából, akár évente egy összegben is.

Nem találta azt, amit keresett, esetleg kérdése lenne? Tegye fel nekünk itt és mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk Önnek!

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-330-6065