biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Extrém sportok balesetbiztosítása a Generali segítségével

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Sok család köti össze nyaralását extrém sportolással, sőt gyakran egész családok indulnak külföldi útra, kifejezetten extrém sportok űzése céljával. Ilyenkor még sokkal nagyobb jelentősége van annak, hogy megfelelő biztosítással rendelkezzünk, hisz egy ilyen túra során némileg több veszély leselkedhet ránk, mint egy egyszerű turista úton.

Online árajánlat kérés itt!

A Generali Extrém sportok baleset biztosítása birtokában nyugodtan és bátran lehet nekivágni az útnak, mert nagyon széles körben nyújt a termék fedezetet és ami a legfontosabb, hogy ha sajnálatos módon szükségessé válik az orvosi, kezelés igénybevétele, akkor ennek díját és a velejáró költségeket fedezi ez a biztosítási szolgáltatás. A Generali új konstrukciója, az Extrém sportok balesetbiztosítás nem csak újdonság a biztosítási piacon, de igen kiemelkedően jól összeállított módozat. A szerződés kiterjed minden olyan sporttevékenységre, mely a különlegesen veszélyesnek minősülő sporttevékenységek közé tartozik, így például ejtőernyőzés, falmászás, bázisugrás, hőlégballonozás, hegy-, és sziklamászás az V. foktól, barlangászat, vízisí és jet-ski, sőt a kockázatviselés kiterjed a félkezes és nyílttengeri vitorlázásra, a vadvízi evezésre, a paplanernyőzésre és műrepülésre, sárkányrepülésre, a roncsautó és rally sportra, de még a bungee jumpingra és magashegyi expedícióra is.

Nagyon fontos tudnivaló a szerződéskötéskor, hogy a Generali Extrém sportok baleset biztosítása a felsorolt sportok űzése során előforduló sérülésekkor természetesen fedezi az orvosi ellátás költségeit, de ezen felül bizonyos esetekben térítési díj megfizetése mellett vehető igénybe háziorvosi ellátás,fekvőbeteg gyógyintézetben történő ellátás, rehabilitációs- és járó beteg ellátás, fogászati kezelés.

Az egészségügyi törvény alapján sürgős szükség kategóriába tartozó életmentő beavatkozások költségét a társadalombiztosítás állja, azonban nem vehető igénybe a Generali Extrém sportok baleset biztosítása gyógyászati ártámogatásra, vagy gyógyászati segédeszközök ártámogatásakor sem. A szolgáltatás értelmében viszont azok a sportolók, akik extrém sport közben olyan sérülést szenvednek, mely révén megrokkannak, vagy esetleg keresőképtelenné válnak, jogosulttá válnak táppénzre,sőt rokkantsági nyugdíjra is.