biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Aranyszárny CLaVis élethosszig tartó életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A Generali Aranyszárny CLaVis befektetési egységekhez kötött élethosszig tartó életbiztosítás egy igen kifizetődő, jól működő konstrukció. A módozat előnye, hogy anyagilag biztos jövőt teremthet családjának, hisz a szolgáltatás alkalmas arra, hogy akár gyermekei tanulmányaira, akár más nagy családi eseménysorán, ha hirtelen szükség van nagyobb összegre, akkor a befektetési számláról azonnal levehető.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A rendszeres díjfizetéssel működő, egész életre szóló, befektetési egységekhez kötött életbiztosítással remek eredmények érhetők el, minden ügyfélnek kedvező szolgáltatás ez, aki hosszú távú megtakarításban gondolkodik. A szerződéskötés során az ügyfél saját maga állíthatja össze egyénre szabott portfólióját a biztosító által kínált eszközalapok variációjával, saját igényei szerint. Így a szerződés összeállításakor választható Kötvény eszközalap Vegyes eszközalap I., Vegyes eszközalap II., TrendMax árfolyamvédett eszközalap, Eldorado latin-amerikai részvény eszközalap, DeLuxe részvény eszközalap, Külföldi - OECD - részvény eszközalap, Magyar részvény eszközalap, IPO abszolút hozam eszközalap, Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap, Dinamikus vegyes eszközalap, Himalája ázsiai részvény eszközalap, ÁrfolyamFix 2019 árfolyamvédett eszközalap, New Energy abszolút hozam eszközalap, Likviditási eszközalap,Konzervatív vegyes eszközalap, vagy akár Pénzpiaci 2011 árfolyamvédett eszközalap.

A módozat kedvező azon ügyfeleknek, akik hosszú távon több nagyobb beruházást, nagyobb összegű kiadást terveznek egymás utáni időpontokban, mint például lakásvásárlás, felsőoktatás finanszírozása, vagy egy nagyobb családi utazás, de remek megtakarítási lehetőség a majdani nyugdíj kiegészítésre is. Ráadásul kedvező tulajdonsága a csomagnak, hogy magánszemélyek mellett a vállalkozások részről is élni lehet ezzel a módozattal, ami azt jelenti, hogy a vezető tisztségviselőkre és a vállalkozásnál más fontos munkakört betöltő alkalmazottakra vonatkozóan is megköthető a biztosítás.

A Generali Aranyszárny CLaVis befektetési egységekhez kötött élethosszig tartó életbiztosítás kiváló velejárója a CLV Bónusz jóváírás, ami annyit jelent, hogy a szerződés időtartama alatt összesen tízszer 155 százalék bónuszt ír jóvá a Generali eseti díj formájában, első ízben a harmadik biztosítási év letelte után, majd ezt követően három évenként a tizenötödik év végéig, innen pedig kétévente, egészen a huszonötödik biztosítási év végéig.

A befektetési folyamatokat az ügyfél folyamatosan nyomon követheti, a biztosító részéről a befektetési folyamat állandóan hozzáférhető, nyilvános, így a napi árfolyammal összevetve bármikor megállapítható, hogy mekkora megtakarítás áll rendelkezésre. A rendszeres díjfizetés mellett bár mikor lehetséges külön extra befizetést eszközölni, ez támasztja alá a rendelkezésre álló pénzösszeghez való folyamatos hozzáférhetőséget, valamint igen kedvező lehet, hogy a folyamatos befizetések révén állandóan növekvő pénzösszeg alapján a szolgáltatás a későbbiek folyamán mintegy járadék működhet.

A Generali Aranyszárny CLaVis befektetési egységekhez kötött élethosszig tartó életbiztosítás más igen előnyös tulajdonsága mellett széles körben nyújt baleset- és egészségbiztosítási fedezetet is, e mellett, ha váratlan esemény miatt azonnal szükségünk van pénzre, a számlánkról bármikor felvehetjük azt. A konstrukcióhoz rendelhető olyan kiegészítő biztosítás, mellyel a lehetővé válik a díjátvállalás, mely esetben rokkantság, vagy haláleset bekövetkeztével a szerződés nem szűnik meg, sőt díjmentesen tovább él garantálva így, az előre eltervezett cél elérését anyagi szempontból.