biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Aranyszárny Exkluzív befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A Generali Aranyszárny Exkluzív befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás a hosszú távú programok között is az egyik legjobb módozat. Ráadásul nem csak egy remek konstrukciójú szolgáltatás a hozamokat illetően, de a számtalan befektetési alapból kedvünkre válogatva portfóliónkat személyre szabhatjuk és tetszés szerint állíthatjuk össze.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A tervezgetés folyamán az alábbi alapok közül válogathatunk: Magyar részvény eszközalap,Kötvény eszközalap, Vegyes eszközalap II., Vegyes eszközalap I, Konzervatív vegyes eszközalap, Dinamikus vegyes eszközalap, Eldorado latin-amerikai részvény eszközalap, Külföldi - OECD - részvény eszközalap, Himalája ázsiai részvény eszközalap, New Energy abszolút hozam eszközalap, DeLuxe részvény eszközalap, Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap, IPO abszolút hozam eszközalap, TrendMax árfolyamvédett eszközalap, ÁrfolyamFix 2019 árfolyamvédett eszközalap, Bolygónk kincsei tőkevédett árupiaci eszközalap, Likviditási eszközalap, Pénzpiaci 2011 árfolyamvédett eszközalap. Az életbiztosítási modul mértékét is magunk szabhatjuk meg, mellyel életre szóló fedezet birtokába jutunk.

A Generali Aranyszárny Exkluzív befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás befektetési része remeklehetőséget biztosít ahhoz, hogy hosszabb távra tervezhessünk, sőt menet közben változtathatunk az eszközalapok összeállításán, és számíthatunk az igen rugalmas fizetéssel és visszavásárlással kapcsolatos lehetőségekkel és megoldásokkal is.

A Generali e remek szolgáltatását minden ügyfél saját, épp aktuális élethelyzetéhez igazítva alakíthatja, az eszközalapok között bármely időpontban lehet átcsoportosítást végezni, szem előtt tartva az alapok eltérő mértékű befektetési kockázatát. A rendszeres befizetéseken felül bármikor mód van extra összeg befizetésére, ezzel növelve a befektetések mértékét és a majdani hozam nagyságát.

Weblapunkra ellátogatva a Generali Aranyszárny Exkluzív befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosításról az összes fontos információhoz hozzájuthat, megismertetjük a szerződés alapvető tartalmát, az életbiztosítási tudnivalókat, a befektetési lehetőségeket. Az árajánlat kérő kalkulátor használatával előzetes díjkalkuláció kérhető, amely ha elnyeri tetszését, meg is köthető.