biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Borostyánkő járadékbiztosítás, azonnali megoldás nyugdíj kiegészítésre

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A Generali Borostyánkő járadékbiztosítás, azonnali megoldás nyugdíj-kiegészítésre, mert a módozat egy olyan kitűnő szolgáltatás, mellyel havi rendszeres kiegészítésre lehet szert tenni a jövedelmünket illetően. Ez egy igen előnyös konstrukció, mert történhetnek az életben váratlan dolgok, amikor jó, ha van olyan pénzösszeg, melyhez hozzá lehet férni.

Online árajánlat kérés

A Generali Borostyánkő járadékbiztosítás, azonnali megoldás nyugdíj-kiegészítésre, hisz a megtakarítás egy egész életre szólóan tartalékot jelenthet akár a nyugdíj kipótlására, akár azon helyzetekre, amikor váratlanul nagyobb kiadás merül fel. Így a járadékbiztosítás megnyugtató hátteret jelenthet idős korunkra, sőt garantálja számunkra, nem lesz szükség alacsonyabb színvonalon élnünk, mint aktív korunkban. Az évek során befizetett díjakat a Generali forgatja, mégpedig úgy, hogy a befektetett pénzünkre garantált technikai kamatot fizet, melynek összege tehát független a befektetések hozamától. E mellett az efölötti nyereségből minimum nyolcvan százalék jóváírásra kerül, melytől tovább növekszik a majdani járadék összege.

Nyugdíj biztosításról bővebben itt olvashat!

A Generali Borostyánkő járadékbiztosítás azért jelent azonnali megoldást a nyugdíj-kiegészítésre, mert a szerződésben rögzített járadékalapul szolgáló összeg befizetését követően a járadék folyósítása rögtön meg is kezdődik és az ügyfél által meghatározott időtartamon keresztül tart, mely időtartam akár életünk végéig is megszabható. Az ügyfél szerződés tartama alatti halálesetével is számolva a járadékbiztosítás kiegészíthető egy olyan modullal, mely egyszeri díjas életbiztosításként működik, mely alapján a társaság egy meghatározott időtartamon keresztül kiegészítő szolgáltatást biztosít.

Maximális segítséget és eligazodást nyújtunk a konstrukcióval kapcsolatban, csak kérje segítségünket. Ha kapunk egy alkuszi megbízást, már azonnal intézzük is az adminisztrációt, hogy minél előbb aláírásra kerülhessen a szerződés.