biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Europe Treasury befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Generali Europe Treasury befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás egy rendszeres díjas konstrukció, amely hosszú távú, igen kifizetődő megtakarításra ad lehetőséget. A díjat az ügyfél forintban fizetheti meg, majd a Generali az épp aktuális MNB árfolyamon Euróra váltja. A befektetési hátteret a lehetséges eszközalapokból összeállított portfólió szabja meg, melyet a szerződést kötő fél természetesen saját tetszése szerint választhat meg, szem előtt tartva azt a körülményt, hogy az Euró alapú eszközalapoknál a hozam és a kockázat mértéke is más más lehet.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Generali Europe Treasury befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás megkötésekor széles körű választási lehetőség áll rendelkezésre az eszközalapokat illetően, így igénybe vehető például EuróRészvényPlusz eszközalap, EuróKötvény eszközalap, EuróRészvény eszközalap, Ázsiai Ingatlan eszközalap, Olympic részvény eszközalap, Amazonas latin - amerikai részvény eszközalap, Új Technológiák részvény eszközalap, EuroProtect80 eszközalap.

Amennyiben ezt az életbiztosítási formát választja, mindenképpen látogasson el weboldalunkra, ahol az összes tudnivalót elolvashatja, sőt rajtunk keresztül egy megbízás kiadásával rövid idő alatt meg is köthet ezt a kiváló befektetéssel kombinált életbiztosítást, méghozzá megfelelően igényes és kedvező szerződés formájában. A díjfizetéssorán nem szükséges jövedelmét Euróra váltani, mivel a konvertálást a biztosító azonnal elvégzi, amint a forintban megállapodott összeg a számlára megérkezik, így a számlán lévő megtakarítás Euróban lesz nyilvántartva, sőt befektetéseit is e pénznemben eszközölheti. A kifizetés forintban történik. Nincs szükség havonta átlagon felüli nagy összegek befizetésére, hisz a csomagnak épp az a lényege, hogy rendszeres,kisebb mértékű díjfizetéssel is hosszútávon igen tetszetős hozamot lehet elérni. A havi rendszeres díj megfizetése mellett mindenkor lehetőség van extra befizetésre, ezzel szépen lehet növelni a majdani megtakarítási összeget.

Az MNB árfolyam használata kedvezővé teszi a konstrukciót, ezen kívül remek árfolyamnyereséget remélhet az időkénti plusz befizetésekkel. Mivel a portfólió különféle – akár több – befektetési kockázatú eszközlapból variálható össze, ez még sikeresebbé, kedvezőbbé teheti a biztosítást. Ugyan így folyamatosan, bármely időszakban módosítani lehet a biztosítási védelem összetételét és nagyságát.

Generali Europe Treasury befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás megkötéséhez nem elvárás orvosi vizsgálat elvégeztetése, vagy egészségügyi nyilatkozat megléte, ezek nélkül is maximális védelemmel lehet számolni a szerződés fennállása során.