Generali Global Selection egyszeri díjas, zárt jegyzésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Generali Global Selection egyszeri díjas, zárt jegyzésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás egy olyan 10 évre szóló fix befektetési egységekkel köthető életbiztosítás, mely a GS égisze alatt működve tőkevédett eszközalap háttérrel egy maximálisan jól működő portfólió összeállítását teszi lehetővé. A szolgáltatás keretében kínált eszközalapok remek befektetésekhez kapcsolhatok, melyeken keresztül a legjobban működő piaci befektetésekhez lehetséges kapcsolódni. Az eszközalap 2008.12.30.-án indult, a lejárat dátuma 2019.01.01 lesz.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Generali Global Selection egyszeri díjas, zárt jegyzésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás nyújtotta befektetési lehetőség több szempontból is nagyon kedvező, mert a módozat keretében a portfólió abszolút dinamikusan kezelhető, minden kockázattól mentes plusz hozam érhető el garantált befektetési biztonsággal. A csomag választásakor számíthatunk a lejáratkor történő kedvező kifizetési feltételekre, sőt a módozat megkötése esetén balesetbiztosítási védelemhez is hozzájutunk. A sajátos befektetési háttér és a piaci viszonylatban abszolút versenyképes szolgáltatási – termék feltételek vonzóvá és átláthatóvá teszik a konstrukciót, mely ráadásul mentességet élvez a kamatadó alól is.

A Generali Global Selection egyszeri díjas, zárt jegyzésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különleges termék a biztosítási szolgáltatások között, mivel a maximális nyereség elérése mellett a veszteség minimálisra csökkenthető. Ez elsősorban a jó befektetési lehetőségekkel érhető el, hiszen a portfólió úgy alakítható a tőkeáttét segítségével, hogy ezzel az értékpapírok befektetési aránya a befektetésre kerülő pénzösszeg százötven százalékos növekedését is eredményezheti. A tőkevédett eszközalap indításakor 80 százalékban a legreménykeltőbb részvénypiaci lehetőségek kiaknázásával történik a befektetés, a további 20 százalék pedig kötvényekbe lesz befektetve.

Alkuszcégünk segítségével Önnek minimálisra csökkennek a teendői, amennyiben erre a kiváló csomagra szeretne szerződni, csak adatait kell megadnia egy alkuszi megbízás mellé és mindenben segítünk. Információkat talál oldalunkon a  Generali Global Selection egyszeri díjas, zárt jegyzésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás részleteiről, és megkeressük Önnek a legkifizetődőbb megoldást a befektetési portfólió és a biztosítási védelem tekintetében is.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860