biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Global Selection egyszeri díjas, zárt jegyzésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Generali Global Selection egyszeri díjas, zárt jegyzésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás egy olyan 10 évre szóló fix befektetési egységekkel köthető életbiztosítás, mely a GS égisze alatt működve tőkevédett eszközalap háttérrel egy maximálisan jól működő portfólió összeállítását teszi lehetővé. A szolgáltatás keretében kínált eszközalapok remek befektetésekhez kapcsolhatok, melyeken keresztül a legjobban működő piaci befektetésekhez lehetséges kapcsolódni. Az eszközalap 2008.12.30.-án indult, a lejárat dátuma 2019.01.01 lesz.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Generali Global Selection egyszeri díjas, zárt jegyzésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás nyújtotta befektetési lehetőség több szempontból is nagyon kedvező, mert a módozat keretében a portfólió abszolút dinamikusan kezelhető, minden kockázattól mentes plusz hozam érhető el garantált befektetési biztonsággal. A csomag választásakor számíthatunk a lejáratkor történő kedvező kifizetési feltételekre, sőt a módozat megkötése esetén balesetbiztosítási védelemhez is hozzájutunk. A sajátos befektetési háttér és a piaci viszonylatban abszolút versenyképes szolgáltatási – termék feltételek vonzóvá és átláthatóvá teszik a konstrukciót, mely ráadásul mentességet élvez a kamatadó alól is.

A Generali Global Selection egyszeri díjas, zárt jegyzésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különleges termék a biztosítási szolgáltatások között, mivel a maximális nyereség elérése mellett a veszteség minimálisra csökkenthető. Ez elsősorban a jó befektetési lehetőségekkel érhető el, hiszen a portfólió úgy alakítható a tőkeáttét segítségével, hogy ezzel az értékpapírok befektetési aránya a befektetésre kerülő pénzösszeg százötven százalékos növekedését is eredményezheti. A tőkevédett eszközalap indításakor 80 százalékban a legreménykeltőbb részvénypiaci lehetőségek kiaknázásával történik a befektetés, a további 20 százalék pedig kötvényekbe lesz befektetve.

Alkuszcégünk segítségével Önnek minimálisra csökkennek a teendői, amennyiben erre a kiváló csomagra szeretne szerződni, csak adatait kell megadnia egy alkuszi megbízás mellé és mindenben segítünk. Információkat talál oldalunkon a  Generali Global Selection egyszeri díjas, zárt jegyzésű, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás részleteiről, és megkeressük Önnek a legkifizetődőbb megoldást a befektetési portfólió és a biztosítási védelem tekintetében is.