biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Házőrző mozaik, nívó, extra, top lakásbiztosítások

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A Generali egy remek lakásbiztosítási szolgáltatással jelent meg a piacon, mely többféle konstrukció választását is lehetővé teszi, így a Házőrző mozaik,nívó, extra és top lakásbiztosítások közül lehet kedvünk szerint választani.

Számolja ki lakásbiztosításának díját itt!

A Generali Házőrző otthonbiztosítással igen jól jár minden ügyfél, a szerződések egyszerűek, közérthetőek, a védelem szinte minden káreseményre kiterjed. A család, az ingatlan és ingóságok teljes biztonságát garantálja a módozat, mivel nemcsak kártérítést foglal magában, de a károk megelőzésére is kínál megoldásokat. Ilyen modulja a csomagnak többek között az SMS viharjelző szolgáltatás, vagy a Házőrző Top csomagban található IT távsegítség szolgáltatás, amely igénybevételekor akár neten, akár telefonon azonnal segítséget kérhetünk, amikor informatikai problémáink adódnak. Nagyon népszerűvé válhat még a Generali Házőrző mellé megköthető Időjárás biztosítás is, mely talán még egyedülálló is a hazai biztosítási piacon.

A szolgáltatás személyre szabhatóan állítható össze, így minden ügyfél úgy alakíthatja a csomag tartalmát, hogy az számára a legkedvezőbb legyen tartalom és ár szemszögéből egyaránt. Bármely konstrukció kerül kiválasztásra – Mozaik,Nívó, Extra vagy Top - az alábbi feltételek teljesülés emellett igen szép engedményre lehet a számítani a teljes díjból: 50 év feletti szerződők 8% díjkedvezményt kapnak, mely kedvezmény beépül a tarifába, a fizetés módjától és ütemezésétől függően az éves díjból 9 % is megtakarítható, internetes kötésre 5 % kommunikációs kedvezmény jár, és talán a legkedvezőbb feltétel, hogy új építésű lakásokra való szerződéskor egészen magas – 25 százaléknyi – kedvezmény is elérhető, mely beépül a tarifába. A Generali Házőrző Mozaik, Nívó, Extra és Top biztosítási csomagok mindegyike tartalmaz felelősségbiztosítást azon felül, hogy az alapszolgáltatás mintegy 21 fajta kockázatviselésre terjed ki, mint például árvíz-, vízkár, jégverés, viharkár,tűz okozta károk, betöréses lopás.

A Házőrző Mozaik módozata azoknak a lakástulajdonosoknak megfelelő választás, akik az alapkockázat feletti modulokat saját maguk szeretnék kiválasztani, illetve szeretnék eldönteni, hogy kívánnak-e ezen felül más kockázatokat is bevenni a szerződésbe. Épp ezért a Mozaik kötésekor rendelkezésre áll kilenc -féle csomag, tizenegy -féle választható biztosítás, sőt még kétféle kiegészítő is. A Nívó azon ügyfeleknek ajánlható, akiknek fontos, hogy már az alapszolgáltatás is széles körben nyújtson fedezetet a különböző káreseményekre,de e mellett még személyes igényeikhez igazítanák az egyébkockázati köröket is, beépítve azokat az alaptermékbe,mellyel egy káreseménysorán magasabb biztosítási összeggel lehet számolni. Az Extra módozat azoknak való, akik már az alapszolgáltatás révén is szinte teljes körben szeretnék a kockázatokat lefedni és még magasabb biztosítási díjat kívánnak elérni egy káresemény bekövetkeztekor.

A Házőrző Nívó konstrukció újdonságot kínál az ügyfeleknek, többek közt az ÖKO módozattal, melyet kifejezetten azon ügyfelek számára fejlesztett ki a Generali, akik valóban öko házban élnek. A Top csomag nevéhez méltóan a szolgáltatás legfelső szintje, azon ügyfeleknek ajánlható,akik az átlagosnál jóval magasabb értékű ingatlanban laknak, nagy értékben tartanak otthon ingóságokat és ezek mellett sokszor előfordul, hogy huzamosabb ideig nem tartózkodnak otthon, például külföldi utazások miatt.

A Házőrző Top ugyanis az alapszolgáltatásban, valamint a kiegészítőkkel felszerelt választott csomagokban szereplő, nevesített kockázatokon felül fedezetet nyújt előre nem látható, váratlanul bekövetkező események tekintetében is, természetesen a biztosítási kötvényben és szerződésben felsorolt kizárások kivételével. A Top módozathoz a Generali ajándék Utasbiztosítással kedveskedik ügyfeleinek.

Olvassa el oldalunkon a Házőrző mind a négy változatáról szóló infókat, a kalkulátor segítségével rögtön számításokat is végezhet, melyik az Önnek és családjának leginkább kedvezően összeállítható csomag. Amint ezt sikerült eldönteni, adjon felénk egy alkuszi megbízást és máris átvesszük az összes ügyintézés terhét.

A Generali Providenciánál a lakásbiztosítások terén igen nagy választékkal találkozhatunk. A különböző csomagok természetesen más, más tarifával köthetők meg, de mindenki kedvére válogathat, melyik a számára legkedvezőbb. A Grenerali Providencia mozaik, nívó, extra, top lakásbiztosítás megkötésekor a társaság megajándékozza ügyfelét egy egyedi időjárás biztosítással.


A Házőrző Otthon biztosítás különböző módozatainak mindegyike tartalmazza az alapbiztosítást lakásokra, nyaralókra egyaránt, e mellett pedig a védelem mértékétől függően alakulnak a díjak. A Mozaik konstrukció megkötés, ekkor az alapkockázat mellé egyedileg választhatók a kívánt kockázatok. A Nívó csomag megkötésével több kockázatot lehet lefedni, ennek arányában a díj is magasabb. Az Extra módozat teljes mértékben lefedi a lehetséges kockázati elemeket, ennek épp ezért arányosan magas az ára. A Top lakásbiztosítást kimondottan magas értékkel bíró ingatlanokra és ingóságokra alakították ki, elsősorban azon ügyfeleknek érdemes választani,akik sokat vannak távol otthonuktól.

A Generali Providencia Mozaik, Nívó, Extra, Top lakásbiztosítás esetében az alapkockázat, valamint a felelősségbiztosítás mellé mindegyik módozathoz lehet kiegészítő elemet választani, mégpedig kilenc -féle csomagbiztosítás és 12 -féle kiegészítő biztosítás áll ehhez rendelkezésre. A Top módozat már az alapkockázaton, valamint a felelősségbiztosításon felül magában foglal egy Utasbiztosítást és egy All Risk fedezetet is. A Generali Providencia Mozaik, Nívó, Extra, Top lakásbiztosítás ajánlható azon ügyfeleknek, akik vállalkozásukat, irodájukat állandóan lakott ingatlanban működtetik, így ingóságaikat is fedezet alá vonhatják. Ezen kívül a kockázat kiterjeszthető az építés alatti munkákra is komplett épület, vagy egyes épületrész tekintetében.

Amennyiben a Generali Providencia Mozaik, Nívó, Extra, Top lakásbiztosítás bármely változatára kötött szerződés minimum három éves időtartamra lesz megkötve, és ezen szándékát az ügyfél a biztosítási ajánlat során kinyilvánítja, a biztosító húsz százalék engedményt ad az akciós időszakon belül. Ez a tartamengedmény a három év letelte után automatikusan meghosszabbodik további három évre. Természetesen van lehetőség a tartamidő alatt is a szerződésmegszüntetésére, felbontására, de abban az esetben ha a szerződés díj nemfizetés miatt szűnik meg a rendes díj és a kedvezmény közötti különbözetet meg kell fizetni.

Hogyha a fenntartási megállapodás három évre történő megújítása során az időszak letelte előtt évfordulóra történő felmondás fordul elő, tehát a szerződés a hároméves tartamon belül megszüntetésre kerül, akkor az engedmény visszafizetésére ugyan azok a feltételek vonatkoznak, mint az első három éves periódus esetében.