biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Komplett casco és Eco casco biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
0 of 5 - 0 votes
Thank you for rating this article.

A Generali Komplett Casco teljes körű védelmet biztosít egy igazán ügyfélbarát konstrukció keretében. A csomag teljes mértékben egyéni ízlés szerint alakítható ki, 4 féle módozat közül lehet választani. Az alábbi táblázat alapján eldönthető, hogy ki melyik védelmi szintet óhajtja választani ahhoz, hogy gépjárművét folyamatosan biztonságban tudja, e mellett igen lényeges odafigyelni az önrész megválasztására, hisz ez nagy mértékben befolyásolja az esetleges kártérítés összegét.

generali eco special
Számolja ki casco biztosítását itt!

A
Generali Komplett casco megkötésekor számítani lehet a kármentesség jutalmazására, ebben az esetben ugyanis díjkedvezménnyel köthető a casco biztosítás. A lehető legjobb bónusz elérése érdekében megéri mindenképpen a Generalinál kötni a kötelező biztosítást is, és sokat nyom a latban amennyiben a kötelező biztosítási szerződés legalább 5 év kármentességet mutat. Elfogadható az is, amikor a kötelező felelősségbiztosítás más társaságnál kötött, de a másik biztosító igazolja a bónuszfokozatot. Kedvezmény szempontjából figyelembe veszik még, ha az ügyfél már több, mint egy éve üzemelteti az adott járművet, sőt az is további kedvezményre jogosít, hogyha a cascót csoportos beszedési módon fizeti meg az ügyfél. A lehetséges kedvezményekkel összesen akár 35 százalékkal is kevesebbe kerülhet a Generali Komplett Casco.

A Generali Komplett casco biztosítás védelmet nyújt totálkár és lopás esetére és ilyenkor a jármű egy éves koráig az újkori vételi számlaértéket téríti meg. A szerződés ingyenes avulás mentességet biztosít, sőt a konstrukció 300.000 forintos biztosítási összeghatárig ingyenes HI-FI biztosítást is tartalmaz., valamint a beszerelt klímaberendezések is ingyenes fedezet alá kerülnek. Aki megadja az e-mail elérhetőségét, az további kedvezményben részesül, sőt, a biztosítás díjának nagyságát a jármű használatának gyakoriságához lehet igazítani.

A módozat számtalan kiegészítővel szerelhető fel, így a poggyászlopás biztosítással, jogvédelem biztosítással, vagy akár totálkár-, illetve javítás esetén kölcsön jármű biztosítással,  járműben ülők balesetbiztosításával.

A Generali Komplett Casco Optimál és Standard csomagjai mellett az Eco casco biztosítás is egy kiváló lehetőség, mely a jármű két éves és tizenkét éves kora között biztosít teljes körben casco biztosítási fedezetet. Az Eco casco módozat az Eco partnerszerviz hálózaton keresztül működik és így vehető igénybe. Ez a konstrukció tehát az öregebb használt autókra köthető kedvező feltételekkel, így az amúgy növekvő fenntartási összeg elég szépen csökkenthető.

A Generali Eco casco abszolút elfogadható díjai széles körben lehetőséget biztosítanak a régi autók tulajdonosainak a teljes biztonság elérésére, ide értve azokat is, akik nem tudnak havonta, vagy negyedévente túl nagy összeget szánni erre a biztosításra, de mégis védelem alá kívánják vonni gépkocsijukat. Az Eco casco választásával az ügyfél jogosulttá válik az Eco szervizek bármelyikénél végeztetni a javítást, magas színvonalon, függetlenül a szerződés szerinti díj nagyságától. A módozat üvegtörésre, törésre, elemi károkra és lopásra nyújt fedezetet, ezek mellé pedig bőven választhatók különböző kiegészítők, melyekkel teljes körűvé tehető a védelem.

A Generali Eco casco kétféle módozata ismert, mégpedig az Optimál és Standard csomagok, melyek mindegyike köthető 3,5 tonna megengedett össztömeg alatti tehergépjárművekre, valamint terepjárókra és természetesen személygépkocsikra. Az önrész nagyságát magunk választhatjuk meg, így a szolgáltatás abszolút személyre szabhatóan alakítható. Az Optimál csomaggal biztosítási fedezetet nyerünk elemi károk esetére, törés-, üvegtörés, lopás előfordulásakor, a Standard csomag fedezete pedig kiterjed az Optimálban ismertetettekre, kivéve a lopáskárt.

A Generali Komplett casco és Eco casco esetében is sokat meg lehet takarítani a kármentes vezetéssel, a kötelezővel való együttkötéssel és a bónuszok igazolásával. Mindkét casco biztosítás teljes szerződéses időszaka alatt ingyenes az Autósegély 24 szolgáltatás, mely segítséget garantál abban az esetben is, ha nem baleset miatti műszaki hiba, vagy üzemzavar lép fel menet közben.

A mai gazdasági helyzetben legalább akkora figyelmet érdemel értékeink védelme, mint amekkora munka fekszik annak megszerzésében. A gépjárművek tekintetében a casco biztosítás az a módozat, mellyel legalább anyagilag be tudjuk magunkat biztosítani, ha valami baj történik.

A Generali Komplett casco és Eco casco módozatok teljes biztonságot jelentenek minden autós számára, többféle konstrukció között lehet válogatni. Akár melyik csomag mellett döntünk, a legfontosabb lépés, hogy kellő körültekintéssel válasszuk meg az önrészt, hiszen ez szabja meg első sorban, mekkora összeget fizetünk biztosítási díjként. A Generali minden cascós ügyfél tekintetében jutalmazza a kármentes vezetést, ezzel elég jó arányban csökkenhet a díj. A Generali Komplett casco esetében a biztosító kedvezménnyel jutalmazza azt az ügyfelet, aki már több, mint egy éve üzemelteti az adott gépjárművet, a legkedvezőbb ár akkor érhető el, ha a Generalinál rendelkezünk olyan kötelező felelősségbiztosítással, amely legalább öt éve kármentes, vagy ha a kötelezőnk más biztosítónál van, akkor az a társaság leigazolja a kgfb-nk bónuszfokozatát. A Generali elfogadja azt is, ha a Komplett casco megkötésekor a kötelezőre szerződött biztosítótól beszerzünk egy kármentességről szóló bónusz igazolást. A díjból még további kedvezményre lehet számítani csoportos beszedéssel való fizetés esetén. Összességében a számított alapdíjból akár harmincöt százalék díjcsökkenés is elérhető, sőt jutalmazzák azt is, amennyiben Ön e-mail címét megadja.

A Generali Komplett casco szerződés keretében a biztosító az autó 1 éves koráig totálkár, vagy lopás esetén a jármű újkori vásárlásának számlaértékét téríti meg. A klímaberendezés biztosítása nem kerül pénzbe, valamint szintén nem kell külön fizetni az autó Hi-Fi berendezésre háromszázezer forint biztosítási értékig. Ingyenes szolgáltatás a konstrukció keretében az Autósegély–24 és az avulás mentességi szolgáltatás.

A másik igen népszerű és kedvező feltételű szolgáltatás a Generali Eco casco. Ennek a módozatnak elsősorban a használt gépjárművek vétele esetében vehetjük nagy hasznát. Sokan gondolkodnak úgy, hogy egy öreg autóra már csak a legszükségesebbet költik és ezzel hajlamosak a cascót ki is zárni a kényszerű kiadások köréből. Pedig sok használt autó tulajdonos szembesül azzal a ténnyel, hogy egy jó konstrukció megkötésével inkább spórolni lehet a régi autók üzemeltetésekor. Az Eco casco kimondottan egy olyan csomag, melyet 2 és 12 éves kor közötti gépkocsik esetében érdemes választani. A díj számítása szinte minden esetben igen kedvezően történik, sőt nagy előnye, hogy e szerződés birtokában számíthatunk az Eco szervizek szakszolgáltatásaira.

A Generali Eco casco fedezetet nyújt elemi károk ellen, lopás, törés és önmagában csak üvegtörés esetén is. Az alapkonstrukciót ki lehet bővíteni kiegészítő biztosítások több fajtájával. Az Eco casco megkötésekor két csomag közül választhatja ki az ügyfél a neki legkedvezőbbet, de mindkét konstrukció igénybe vehető személygépkocsikra, 3,5 tonna megengedett össztömegnél kisebb tehergépkocsira, valamint terepjáróra. Szintén az ügyfél döntheti el mindkét szerződés esetén a vállalt önrész nagyságát, ezzel tulajdonképpen mindenki maga szabja meg biztosítási díjat.

A két változat körül a Generali Eco casco Optimal teljes körű védelmet biztosít, a Standard változat pedig azon üzembentartóknak ajánlott, akik nem tartanak a lopás kockázatától, tehát üvegtörés kárra, töréskárra és elemi kárra elegendőnek tartják a fedezetet. A módozat esetében a Komplett casco biztosításnál megismert kedvezményekkel itt is lehet számolni, szintén akár 35 százaléknyi díjcsökkenés is elérhető. Az Eco casco szerződés birtokában egy káreset során igénybe vehetjük a kárrendezési szolgáltatást, melyet a biztosító partnerszerviz hálózatával old meg.

Oldalunkon keresztül azonnal és könnyedén tájékozódhat a Generali Komplett casco és Eco casco szolgáltatásairól, megismerheti a szerződéses feltéteket és a díjakat. Amint sikerült kiválasztani a legkedvezőbb csomagot, egy alkuszi megbízás birtokában minden terhet leveszünk az Ön válláról és igen rövid időn belül már a szerződés is létrejöhet.